Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ: ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ

Η Γαλήνη στη… γαλήνη της! 
Αυτόνομος οικισμός στα νοτιοανατολικά του δήμου Ωραιοκάστρου, με διοίκηση… αυτόνομη, όπως φαίνεται, καθώς ο δήμαρχος κλείνει τα αυτιά και τα μάτια μπροστά στα πολλά προβλήματα.
Ο λόγος για τη Γαλήνη, όπου η ελλιπής αστυνόμευση, οι βρώμικοι κάδοι απορριμμάτων, ο «μπλοκαρισμένος» Πολυχώρος και η «στροφή του τρελού» είναι ορισμένα από τα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής από την αρχή της σημερινής διοίκησης! Αν και ο δήμαρχος πραγματοποίησε πρόσφατα συνάντηση με κατοίκους της περιοχής δεν δεσμεύτηκε για την επίλυση των προβλημάτων και παραδέχτηκε δημόσια πως τα χρόνια ζητήματα που τους απασχολούν θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν μέχρι να… εξαντλήσει την τετραετία.
 Για παράδειγμα ο Πολυχώρος Γαλήνης. Ένα έργο που προέβλεπε την κατασκευή κλειστής αίθουσας για διάφορα αθλήματα, κλειστό θέατρο και εξοπλισμό 300 θέσεων, αίθουσα Κ.ΑΠ.Η., καφετέρια, ιατρείο και έξι μικρές αίθουσες για καλλιτεχνικής και πολιτιστικής φύσης εκδηλώσεις. Το εν λόγω έργο ξεκίνησε την κατασκευή του, ωστόσο σήμερα παραμένει «μπλοκαρισμένο», καθώς ο εργολάβος, στον οποίο ο δήμος Ωραιοκάστρου οφείλει χρήματα περιμένει πρώτα να πληρωθεί και στη συνέχεια να προχωρήσει τις εργασίες κατασκευής.
Σύμφωνα πάντως με όσα δήλωσε ο κ. Σαραμάντος κατά τη διάρκεια λαϊκής συνέλευσης οι όποιες εκκρεμότητες δεν φαίνεται να επιλύονται σύντομα! Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως το έργο έχει καταργηθεί και το εξασφαλισμένο κονδύλι από το ΕΣΠΑ χάθηκε.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.