Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΙ ΤΟΥ «ΚΕΡΑΥΝΟΥ» ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.


Η γυναικεία ομάδα βόλει του ιστορικού «ΚΕΡΑΥΝΟΥ» κατόρθωσε φέτος να πραγματοποιήσει μια εξαιρετική πορεία στο Πρωτάθλημα της Τοπικής κατηγορίας και να κερδίσει την άνοδο στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα.
Τερμάτισε πρώτη στην κανονική περίοδο με διαφορά 11 βαθμών από την δεύτερη ομάδα και με μια μόνο ήττα. Στα play off νίκησε την ομάδα του «ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ» και κέρδισε την άνοδο, ενώ την επόμενη Κυριακή (14/4) στις 7 το απόγευμα, στο Κονταξοπούλειο, θα αντιμετωπίσει τον «ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ» Μηχανιώνας για την ανάδειξη του Πρωταθλητή.
Τρία μπλογκ λοιπόν του Ωραιοκάστρου που αγαπάμε το γυναικείο βόλει: kallithiotis.blogspot.com, oraiokastronews.blogspot.com και otroxos.gr αποφασίσαμε, σε συνενόηση με τη διοίκηση του «ΚΕΡΑΥΝΟΥ», να παρουσιάσουμε την ομάδα στο φίλαθλο κοινό του δήμου μας (και όχι μόνο) και οργανώσαμε έναν καφέ γνωριμίας.
Η συνάντηση – συζήτηση με όλους τους βασικούς συντελεστές της επιτυχίας, τον έφορο κ. Σπύρο Σιδηρόπουλο, τον προπονητή κ. Άγγελο Σολκίδη και τις παίχτριες πραγματοποιήθηκε στο φιλόξενο καφέ «CREMA» της πόλης μας και βιντεοσκοπήθηκε. Πιστεύουμε ότι αξίζει να την παρακολουθήσετε για να μάθετε «τα μυστικά» της ομάδας και τη «συνταγή» της φετινής εξαιρετικά επιτυχημένης πορείας της.
Η βιντεοσκόπηση είναι χωρισμένη σε δύο μέρη και αν σε κάποιο σημείο στο πρώτο μέρος διαπιστώσετε πρόβλημα στον ήχο (δεν έχουμε την τεχνική εμπειρία για την παρουσίαση μιας συζήτησης με τόσους πολλούς συμμετέχοντες) μην αποθαρρυνθείτε, «τρέξτε» το βίντεο παρακάτω και απολαύστε την συζήτηση με τους συντελεστές της επιτυχίας της ομάδας.
Την Κυριακή (14/4) το απόγευμα (7μ.μ) θα είμαστε βέβαια όλοι στο Κονταξοπούλειο για τον τελικό αγώνα με τον «ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ» Μηχανιώνας, για να στηρίξουμε την ομάδα μας και να χειροκροτήσουμε την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.    




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.