Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Η ακαδημία της ΝΙΚΗΣ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ στην ΤΟΥΜΠΑ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 4/3/2013
 

 Χωρίς αγωνιστική μάχη πέρασε την Κυριακή της, 3/3/2013, η ακαδημία της ΝΙΚΗΣ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ, αφού αναβλήθηκαν οι αγώνες των τμημάτων τζούνιορ και προτζούνιορ, όμως οι μικροί μας αθλητές έζησαν μια μοναδική εμπειρία.
Αθλητές, γονείς, προπονητής και διοίκηση με εικόνα αποστολής ομάδος, μετά από πρόσκληση του κ. Κώστα Λαγωνίδη, διευθυντή του τμήματος scouting του ΠΑΟΚ σε μικρές ηλικίες, μετέβησαν και παρακολούθησαν τον ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα στην ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ και του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ στο γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα Θεσ/νίκης και πραγματικά το Κυριακάτικο παιδαγωγικό απόγευμα των μικρών μας ποδοσφαιριστών θα μείνει σε όλους μας αξέχαστο.
Στο μέλλον θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες επισκέψεις της ακαδημίας μας στις μεγάλες ομάδες της πόλης μας.
 Η μεταφορά των ανθρώπων του αθλητικού συλλόγου της ΝΙΚΗΣ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ, έγινε με λεωφορείο από το γραφείο γενικού τουρισμού «CHALKIDISTOURS– ΧΑΛΚΙΔΗΣ Ι. ΘΕΟΔΩΡΟΣ», που εδρεύει στο κέντρο του Ωραιοκάστρου, Λ.Δημοκρατίας 43 (τηλ. 2310 020919 – 2310 682321), τους οποίους και ευχαριστούμε για την ευγενική χορηγία τους.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.