Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους του Δρυμού για την ακαταλληλότητα του νερού


Με επιστολή που απέστειλαν στον Δήμο Ωραιοκάστρου οι κάτοικοι του Δρυμού εκφράζουν την αγωνία τους αλλά και τον φόβο για την κατάσταση με την ακαταλληλότητα του νερού στο χωριό τους. Οι κάτοικοι για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα αναγκάζονται να προμηθευτούν εμφιαλωμένο νερό με ότι συνεπάγεται αυτό στη σημερινή δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουν.
Με την επιστολή τους ζητούν να ενημερωθούν για την πρόοδο των εργασιών της νέας γεώτρησης, τις αναλύσεις του νερού της νέας  αλλά και όλων των παλαιών γεωτρήσεων καθώς  και την τοποθέτηση φίλτρων σε κοινόχρηστους χώρους, αιτήματα για τα οποία ο Δήμαρχος αν και δεσμεύτηκε να ικανοποιήσει, αδιαφόρησε και δεν έπραξε τίποτε μέχρι σήμερα.

Δείτε την επιστολή που απέστειλαν στον Δήμο Ωραιοκάστρου και στη δημοτική επιχείρηση ύδρευσης Ωραιοκάστρου οι κάτοικοι του Δρυμού καθώς και ένα σύντομο ιστορικό του προβλήματος  με το νερό:
  1. Ιστορική αναδρομή του προβλήματος
  2. Επιστολή σε Δήμο Ωραιοκάστρου & ΔΕΥΑΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.