Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Να δοθεί άμεση λύση από τη διοίκηση του δήμου


Να χρησιμοποιηθούν τα λεωφορεία που μεταφέρουν νήπια στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Ωραιοκάστρου και από τους μαθητές δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων μέχρι τη λήξη της απεργίας των λεωφορειούχων ζητά από τη διοίκηση του δήμου ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πολιτεία με Όραμα», Αστέριος Γαβότσης.

Η απόφαση των λεωφορειούχων να τραβήξουν «χειρόφρενο», διαμαρτυρόμενοι για τη μη καταβολή δεδουλευμένων 11 μηνών του περασμένου χρόνου, ανάγκασε δεκάδες μαθητές του δήμου Ωραιοκάστρου να παραμείνουν στα σπίτια τους και να χάσουν αρκετές διδακτικές ώρες. Και μπορεί ορισμένοι μαθητές να μεταφέρθηκαν στα σχολεία τους από τους γονείς τους, ωστόσο οι περισσότεροι μαθητές δεν έχουν τη δυνατότητα αυτή.
Καθώς τα προβλήματα αναμένεται να επιδεινωθούν τις επόμενες μέρες με τους λεωφορειούχους να δηλώνουν αποφασισμένοι να μη βγουν στους δρόμους με τα λεωφορεία, αν δεν δοθεί λύση στα οικονομικά τους αιτήματα, η διοίκηση του δήμου θα πρέπει να μεριμνήσει άμεσα για την εξυπηρέτηση των μαθητών και την ασφαλή μεταφορά τους από και προς τον προορισμό τους.

Αστέριος Γαβότσης
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης πολιτών «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ»
Ιστοσελίδα: www.gavotsisasterios.gr


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.