Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Δ.Α.Σ.Ω. BASKET : ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ

 Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι η εφηβική ομάδα του Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου γνώρισε την ήττα από τον Ιωνικό Ιωνίας με σκορ 50-44. 
        Με αυτό το σκορ η ομάδα της Ιωνίας ήταν αυτή που εξασφάλισε την πρόκριση της στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος . Στον πρώτον αγώνα το Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου  ειχε κερδισει με εναν (1) ποντο διαφορα .
        Οι έφηβοι της ομάδας μας αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια τους τη φετινή σαιζόν καθώς παρά τα πολλά προβλήματα που παρουσιάστηκαν κατάφεραν και είχαν πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα. 
       Τέλος, να σημειωθεί ότι και στα δυο παιχνίδια της σειράς με τον Ιωνικό Ιωνίας το κλίμα μεταξύ των νεαρών αθλητών παρότι και τα δυο παιχνίδια κρίθηκαν με μικρές διάφορες ήταν άψογο δίνοντας το καλό παράδειγμα σε όλους μας.

Ιωνικός Ιωνιας 50   Δ.Α.Σ. 
Ωραιοκάστρου 44
Δεκάλεπτα: Α:09-08, Β:25-15, Γ:37-26, Δ:50-44

Ιωνικός (Αγγελής): Μάντζαρης 5, Κλημασδάς, Νύφογλου 10, Αλεξόπουλος, Γιαμούκης 15, Γαλιατσάτος, Κούντης 2, Φρόκαρης, Τολιόπουλος 8, Μυλώνης, Παπαδόπουλος 6, Τρίγκας 4.
Δ.Α.Σ.
 Ωραιοκάστρου  (Παπαδόπουλος): Χατζηκωνσταντίνου 10, Τριανταφύλλου, Χρυσοβελίδης 5, Τανταλίδης 2, Σπύρου 16, Τζίκας, Πίβατς 3, Κακάλης 8.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.