Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Ακαδημία των Πολιτών Ωραιοκάστρου, έναρξη του Β' εξαμήνου του Ακαδημαϊκού Έτους 2012-2013

logo.jpg
 
 

Ωραιόκαστρο 14/02/2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Δήμος Ωραιοκάστρου και η Ακαδημία των Πολιτών (αστική μη κερδοσκοπική εταιρία-ISO 90001) ανακοινώνει την έναρξη του Β' εξαμήνου του Ακαδημαϊκού Έτους 2012-2013 με θεματολογία: «Κατάρτιση στη Συμβουλευτική».
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 13 τρίωρες εβδομαδιαίες Διαλέξεις από Πανεπιστημιακούς Καθηγητές και Εξειδικευμένους Επαγγελματίες με διδακτορικό στον τομέα τους. Τα μαθήματα για το Β' εξάμηνο ξεκίνησαν 6 Φεβρουαρίου και θα πραγματοποιούνται στην αίθουσα «Παύλος Μελάς» Δήμου Ωραιοκάστρου.
Για την εγγραφή οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να φέρουν μαζί τους μία φωτοτυπία της αστυνομικής τους ταυτότητας, μία μικρή φωτογραφία για τη σπουδαστική τους ταυτότητα και 40 ευρώ για την μηνιαία συνδρομή τους, η οποία ανέρχεται στα 20 ευρώ για ενδιαφερόμενους που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού, όπως άνεργοι, ΑμεΑ, μονογονεϊκές οικογένειες , πολύτεκνοι αλλά και φοιτητές, σύλλογοι (άνω των 10 ατόμων).
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με την κ. Πολυχρονιάδου Νατάσσα  (6987472372) για την εγγραφή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.