Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Θ.Κουτρούκης: Η Ακαδημία Πολιτών ήρθε να καλύψει υπαρκτές ανάγκες των συνδημοτών μας.

Επιστολή Θ.Κουτρούκη

Θεόδωρος Κουτρούκης*
Αγαπητέ Καλλιθιώτη ,
Όταν την περασμένη χρονιά ξεκίνησε ο σχεδιασμός για την δραστηριοποίηση της Ακαδημίας Πολιτών στην πόλη του Ωραιοκάστρου ήμουν αρκετά επιφυλακτικός σχετικά με την δυνατότητα να λειτουργήσει με επιτυχία το Ανοικτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο σε έναν σχετικά μικρό δήμο.
Την περασμένη Τετάρτη, που είχα την τιμή να προσκληθώ από την Ακαδημία Πολιτών για να εισηγηθώ ένα θέμα στον κύκλο «Ψυχολογία-Συμβουλευτική», κατάλαβα πώς είχα άδικο.
Χωρισμένοι σε δύο τμήματα (καθώς η αίθουσα του Παύλου Μελά δεν τους χωρούσε όλους) οι σπουδαστές συμμετείχαν με μεγάλο ενθουσιασμό και περισσή φιλομάθεια στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες αποδεικνύοντας ότι η Ακαδημία Πολιτών ήρθε να καλύψει υπαρκτές ανάγκες των συνδημοτών μας.
Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου σε όλους τους κατοίκους του Ωραιοκάστρου και των γύρω περιοχών που αγκάλιασαν αυτό το εγχείρημα αποδεικνύοντας ότι η δια βίου μάθηση και η ενίσχυση των γνώσεων και των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού εξακολουθεί να είναι το μείζον διακύβευμα τον καιρό της κρίσης. Η Ακαδημία Πολιτών στο Ωραιόκαστρο ήρθε για να μείνει κι ελπίζω ότι η συμπαράσταση όλων μας σε μια τόσο επιτυχημένη προσπάθεια είναι δεδομένη
Με τιμή,
Θεόδωρος Κουτρούκης
*Επικ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.