Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Α.Ε.Ωραιοκάστρου - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2005 5-1


ΠΑΙΔΩΝ - 10ος ΟΜΙΛΟΣ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ)

Αγώνας πρωταθλήματος κατηγορίας Παίδων της Ε.Π.Σ.Μ                                               

                                            Α.Ε.Ω - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2005     5-1
Μεταμορφωμένη η Αθλητική Ένωση  Ωραιοκάστρου(Α.Ε.Ω ) στο πρώτο παιχνίδι του δευτέρου γύρου της κατηγορίας Παίδων της ΕΠΣΜ, υπέταξε την Αναγέννηση 2005 -προμηθέα στο ΄'χωράφι' του Ωραιοκάστρου, επικρατώντας 5-1.
Αφού χρειάστηκαν 15 λεπτά για να ζεσταθούν οι «μηχανές» της, η Α.Ε.Ω «στρίμωξε» την αναγέννηση και με απανωτά γκολ των  Βασιλειάδη(18′), Αδαμίδη (38′) και Καλαντίδη (41′) μπήκε στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα με σκορ 3-0.Το δεύτερο ημίχρονο έμοιαζε με τυπική διαδικασία για τους γηπεδούχους και πράγματι έτσι εξελίχθηκε.
Η Αναγέννηση έδειξε διάθεση να αντιδράσει, όμως δεν βρήκε τους διαδρόμους για να απειλήσει την εστία του Ασλάνη.Για λίγο πίστεψε οτι μπορεί να πάρει  ένα θετικό αποτέλεσμα όταν ισοφάρισε στο Α' ημίχρονο.Σαν να μην έφτανε αυτό, η Α.Ε.Ω διεύρυνε το σκορ με τους Καλαντίδη(56΄) και Αδαμίδη να βρίσκουν για δεύτερη φορά στο παιχνίδι δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 5-1.
                                                            11η αγωνιστική
Επόμενος αγώνας της δεύτερης αγωνιστικής του Β γύρου της Α.Ε.Ω 1 είναι το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 201
ΑΕ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ -
FOOTBALL CLUΒ    TALENTS
Η σύνθεση:
Α.Ε.Ω (1) Ασλάνης,Δάσκαλος,Γιαννούσης,Καραίδης,Τριανταφύλλου,Δημουλιάς,Μπάτος,Καραντίδης,ΙωάννουΚριβέντσης,Ζιγκόλης,Βασιλειάδης,Φαρμάκης,Αδαμίδης.

Η Αθλητική Ένωση Ωραιοκάστρου 2 δεν αγωνίστηκε αφου είχε ρεπό.
Επόμενος αγώνας για την Α.Ε.Ω 2 είναι το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012
ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ ΙΩΝΙΑΣ -
ΑΕ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.