Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Παρουσίαση υπευθύνου τοπικής κοινότητας Ωραιοκάστρου – κοινωνικής ευθύνης πρόνοιας και παιδείας.


Κίνηση
Ανεξάρτητων
Πολιτών
Ωραιοκάστρου                                                            Ωραιόκαστρο 1 Οκτωβρίου 2012


 Δελτίο Τύπου

Θέμα: Παρουσίαση υπευθύνου τοπικής κοινότητας Ωραιοκάστρου – κοινωνικής ευθύνης πρόνοιας και παιδείας.

Η Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών Ωραιοκάστρου, παρουσίασε σε κλειστή συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκες στο Παλαιόκαστρο, με θέμα, την κυκλοφοριακή συμπεριφορά και προστασία μικρών και μεγάλων, τον υπεύθυνο της τοπικής κοινότητας Ωραιοκάστρου- Κοινωνικής Ευθύνης Πρόνοιας και Παιδείας,  στο διευρυμένο Δήμο Ωραιοκάστρου, τον χρηματοοικονομικό σύμβουλο, κύριο Μάριο Κατσικίδη.
Με αίσθημα, ευθύνης και αγάπης για το Δήμο μας, ο Μάριος Κατσικίδης, νέος  κάτοικος και Δημότης, του τόπου μας, σχολίασε και συζήτησε με φίλους της Κίνησης. Σχεδιάσανε με τα υπόλοιπα μέλη – φίλοι, προτάσεις – λύσεις για  χρόνια θέματα της περιοχής Ωραιοκάστρου και ενημερώθηκαν από τους εκπροσώπους των άλλων κοινοτήτων του Δήμου μας, θέματα που απασχολούν τις τοπικές κοινότητες.
  
Γραφείο Τύπου
Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών Ωραιοκάστρου

Δάκης Μανουσάκης      
Επικεφαλής Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών Ωραιοκάστρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.