Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. Άρθρο του Παπαδόπουλου Γιώτη


ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Άρθρο του Παπαδόπουλου Γιώτη*

Παπαδόπουλος Γιώτης
            Για μια ακόμα φορά ο δήμαρχος του ενιαίου Δημου Ωραιοκάστρου, αποδεικνύει στην πράξη την πίστη του να περιορίζεται σε «λόγια του αέρα». Όταν πιέζεται και αισθάνεται ότι κινδυνεύει, αντιδρά βίαια και μέσα από ένα κλίμα τρομοκράτησης που προωθεί, προσπαθεί να προσβάλει την προσωπικότητα και την αξιοπρέπεια ανθρώπων που ενδειαφέρονται πραγματικά για τα κοινά του Δήμου μας κάτι που όπως φαίνεται τον ενοχλεί αφάνταστα.
Δεν  έχεις το δικαίωμα Δήμαρχε να κατηγορείς ανθρώπους  ότι χρηματίζονται μέσα από τον αθλητισμό και κυρίως αυτούς που έχουν καταθέσει την ψυχή τους σε αυτό που προσφέρουν, εκτός κι αν κρίνεις εξ ιδίων τ’ αλλότρια!
Δεν μπορεί να καταλάβει αυτός ο άνθρωπος ότι υπάρχουν πολίτες που ασχολούνται με τον αθλητισμό και τον πολιτισμό με μόνο μέλημά τους την ανιδιοτελή προσφορά για τα παιδιά και τους αθλούμενους και δεν τους δίνεται η δυνατότητα να διαχειρίζονται χρήματα ανεξέλεγκτα, όπως σε άλλους που ασχολούνται με τα κοινά.
Ας καταλάβει επιτέλους ότι οι εισφορές των αθλουμένων σ’ ένα σύλλογο είναι ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ και απ’ αυτές καλύπτονται έξοδα όπως των προπονητών, αθλητών, ενδυματισμού, αθλητικού εξοπλισμού, παράβολα Ομοσπονδιών, μετακινήσεις και άλλα πολλά, που εκ των πραγμάτων αυτές οι εισφορές δεν μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες ενός συλλόγου γι αυτό χρειάζονται οι χορηγοί και πολλές φορές έξοδα καλύπτονται από τους ίδιους τους διοικούντες. Το έργο που προσφέρουν οι σύλλογοι το καρπώνονται τα παιδιά, οι αθλητές, οι γονείς και ευρύτερα όλος ο Δήμος που γίνεται γνωστός στο Πανελλήνιο μέσα από τις επιτυχίες τους, σε αντίθεση βέβαια με τον ίδιο που καλοπληρώνεται για αυτό που κάνει, ή μάλλον για αυτό που δεν κάνει, μια και όλοι εμείς που ζούμε σε αυτό τον δήμο, ξέρουμε ότι η προσφορά του είναι ανύπαρκτη και ο μόνος τίτλος που θα έχει ως απερχόμενος δήμαρχος, θα είναι αυτός του «ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ».
          Οι αναφορές του λοιπόν μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο (όπως ανεπάγγελτοι, συμμορίτες κ.α) σε πρόσωπα που δεν παρευρίσκονταν για να μπορούν να καταθέσουν τα στοιχεία τους και τις απόψεις τους, ήταν κάτι παραπάνω από ανεπίτρεπτη και δείχνει τον πραγματικό του χαρακτήρα, που σκοπό έχει να καλύψει την δική του ανεπάρκεια και την δική του κακοδιαχείριση.
            Δυστυχώς Δήμαρχε, είσαι απών από τις ψυχές των παιδιών που προσπαθούν μέσα από τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Είσαι απών από τις καρδιές των διοικούντων, των προπονητών, των δασκάλων και των αθλητών. Τουλάχιστον προσπάθησε!!!


*Παπαδόπουλος Γιώτης (στέλεχος ερασιτεχνικού αθλητικού συλλόγου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.