Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Εκδήλωση για την επέτειο των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης, διοργανώνει το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012 στις 6.30 το απόγευμα στην αίθουσα του δημοτικού κτιρίου Π. ΜΕΛΑΣ στο Παλαιόκαστρο η ΕΠΩΦ.

ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ
ΚΟΝΤΑΞΟΠΟΥΛΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ & ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ
ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ 57013 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ & FAX 2310 694652                                                                                                                              ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012

                                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


     Η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων διοργανώνει εκδήλωση για την επέτειο των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012 στις 6.30 το απόγευμα στην αίθουσα του δημοτικού κτιρίου Π. ΜΕΛΑΣ στο Παλαιόκαστρο.
     Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Γεώργιος Στυλιανίδης, π. Γυμνασιάρχης 2ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ".
     Θα συμμετάσχουν οι χορευτικές ομάδες ενηλίκων ποντιακών και δημοτικών χορών καθώς και οι χορωδίες ποντιακού και νεοελληνικού ρεπερτορίου της ΕΠΩΦ.

          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
   ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ                                           ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΟΥΡΤΖΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.