Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Α1 βόλεϊ Γυναικών: ΔΑΣΩ-ΑΝΑΤΟΛΙΑ 1-3


 Το ΔΑΣΩ μπροστά σε 500 περίπου φίλους του βόλεϊ έχασε με 3-1 σετ απο το ΑΝΑΤΟΛΙΑ στο Κονταξοπούλειο, στη δεύτερη αγωνιστική της Α1 Γυναικών. ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ του ΔΑΣΩ μέσα στο Ωραιόκαστρο στην Α1 βρέθηκαν ο πρώην και ο νέος προπονητής της Εθνικής Γυναικών Τάκης Φλώρος και Γιάννης Καλματζίδης.
«Κλειδί» του αγώνα το τρίτο σετ, καθώς οι γηπεδούχες είχαν προηγηθεί με 24-19, αλλά το Ανατόλια κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα και με σερί 7-0 να πανηγυρίσει με 26-24!
  
Διαιτητές: Αβραμίδης - Μπουγιούκας

ΔΑΣ Ωραιοκάστρου - Ανατόλια 1-3 (17-25, 25-23, 24-26, 23-25)

ΔΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ (Ευστρατία Κοκκίνου): Μπαξεβάνη, Πανταζή, Κουτσοκώστα, Παπαστεφάνου, Καπνιά, Χίντα, Εζινέλη (λ), Σεφεριάδου, Χοτοκουρίδου.

AΝΑΤΟΛΙΑ (Γιάννης Πετίδης): Νικολαϊδου, Κωνσταντινίδου, Γιακούμπ, Οικονομίδου, Γάτση, Παρασκευοπούλου, Σκόνδρα (λ), Τσοπούλου, Πετίδου, Δαουλτζόγλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.