Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι επταήμερες εκδηλώσεις στο ΜΕΣΑΙΟ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ξεκίνησαν οι επταήμερες εκδηλώσεις του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσαίου ο «Πόντος», από την Τρίτη 31 Ιουλίου. Η προσέλευση του κόσμου, ήταν μεγάλη τόσο στην ποντιακή βραδιά όσο και στις δύο παιδικές εκδηλώσεις. Για πρώτη φορά παρουσιάστηκαν παραδοσιακά παιχνίδια με τη συμμετοχή τόσο των μικρών όσο και των μεγάλων.
 Οι εκδηλώσεις συνεχίσθηκαν  χθές 4 Αυγούστου με τη "ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ"  αφιερωμένη στο μεγάλο συνθέτη του ελληνικού τραγουδιού ΓΙΩΡΓΟ ΜΗΤΣΑΚΗ και με την εξαιτερική λαϊκή ορχήστρα "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ" η οποία προσέφερε σε όσους παραβρέθηκαν μια πάρα πολύ όμορφη βραδιά. Παραβρέθηκαν στη "ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ" και εντυπωσίασαν με τις χορευτικές τους φιγούρες οι δημοτικοί σύμβουλοι Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης & Κυριάκος Ιωσηφίδης, καθώς και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου Γιώργος Νικόπουλος.Παρών στην "ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ" ήταν επίσης ο δημοτικός σύμβουλος Ωραιοκάστρου Σταύρος Μαρμαρίδης και ο Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Μεσαίου κ.Φωτιάδης

Φωτ/φίες απο τις εκδηλώσεις
1η ημέρα

2η και 3η ημέρα










4η ημέρα-Αφιέρωμα στον Γιώργο Μητσάκη





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.