Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012, πανηγυρίζει ο Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου



Την Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012, πανηγυρίζει ο Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου, στην έδρα του Δήμου Ωραιοκάστρου, στην ομώνυμη πόλη.

Το πρόγραμμα των λατρευτικών εκδηλώσεων έχει ως εξής:

ΔΕΥΤΕΡΑ 13/8: 7:30π.μ. Όρθρος και θ. Λειτουργία - 7μ.μ. Παράκληση στην Παναγία και στη συνέχεια η ακολουθία του ι. Ευχελαίου.

ΤΡΙΤΗ 14/8: 7:30π.μ. Όρθρος και θ. Λειτουργία – 7μ.μ. Μέγας Εσπερινός με τα Εγκώμια της Θεοτόκου και στη συνέχεια η λιτάνευση της Εικόνας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15/8: 7π.μ. Όρθρος και Αρχιερατική θ. Λειτουργία, ιερουργούντος  του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νεαπόλεως & Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα - 7μ.μ. Μέγας Μεθέορτος Εσπερινός με Αρτοκλασία των Δωρητών, Κτητορικό Μνημόσυνο και ο Παρακλητικός Κανόνας στην Παναγία Πορταΐτισσα.

Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα 13/8, από τις 7μ.μ. έως τις 9μ.μ. θα βρίσκεται στο Ναό πνευματικός για να προσέλθουν, όσοι θέλουν, στο μυστήριο της Εξομολόγησης.

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ ΘΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΛΑΧΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ
ΠΡΩΤΟΣ ΛΑΧΝΟΣ 1 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ
ΚΛΗΡΩΣΗ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013
ΤΙΜΗ ΛΑΧΝΟΥ 2 ΕΥΡΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.