Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Δραστηριότητες της Ένωσης Ποντίων & Φίλων Ωραιοκάστρου.


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

     Την Κυριακή 10 Ιουνίου 2012 η χορωδία ποντιακού ρεπερτορίου της ΕΠΩΦ παρουσίασε ένα πρόγραμμα ποντιακών τραγουδιών στο Πολιτιστικό Κέντρο Πανοράματος υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Παύλου Τσακαλίδη. Η εμφάνιση της χορωδίας μας έγινε στα πλαίσια τιμητικής εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Δήμος Πυλαίας - Πανοράματος για να τιμήσει το τριακονταετές διδακτικό έργο της μουσικοδιδασκάλισσας κ. Λαρίσας Τσακαλίδου. Την εκδήλωση τίμησε μρ την παρουσία του ο Δήμαρχος Πυλαίας - Πανοράματος κ. Ιγνάτιος Καιτεζίδης.

      Την Τρίτη 12 Ιουνίου 2012 η χορωδία νεοελληνικού ρεπερτορίου της ΕΠΩΦ μετέβη στις Σέρρες για να συμμετάσχει στο 11ο Διεθνές Φεστιβάλ  Χορωδιακής Μουσικής που διοργάνωσε η Σερραική Καλλιτεχνική Εταιρία. Στη διεύθυνση της χορωδίας ήταν η μαέστρος δ. Δήμητρα Ζησέκα ενώ στο πιάνο συνόδευσε ο Χρήστος Ντόβας.

     Την Κυριακή 10 Ιουνίου 2012 η χορευτική ομάδα ποντιακών χορών μετέβη στο Μεσημέρι Θεσσαλονίκης, προσκεκλημένη του εκεί ποντιακού συλλόγου για να συμμετάσχει σε συναπάντημα ποντιακών συλλόγων.

              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
      ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ                                                   ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΟΥΡΤΖΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.