Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Μαρία Καγκελίδου: Τις επόμενες εβδομάδες θα κριθεί η τύχη όλων μας


Τις περιοχές του Αγγελοχωρίου, της Νέας Μηχανιώνας, της Ασπροβάλτας και του Σταυρού επισκέφτηκε σήμερα Τρίτη, 01 Μαΐου 2012, η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Β’ Θεσσαλονίκης, Μαρία Καγκελίδου.

Αύριο, 02.05.2012, το πρωί η κ. Καγκελίδου θα περιοδεύσει στις λαϊκές αγορές του Ασβεστοχωρίου, της Επανομής και της Περαίας, ενώ το απόγευμα στις 18:30 θα συναντηθεί με ψηφοφόρους στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ στη Θέρμη.


Απαντώντας στην ερώτηση «Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδας περίπου ένας στους δύο (δηλαδή ένα ποσοστό της τάξης του 45%) βρέθηκε στο σημείο να μη μπορεί να αγοράσει τρόφιμα ή να πληρώσει τους λογαριασμούς. Επίσης, ένας στους δύο (δηλαδή περίπου το 51%) αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο να βρεθούν χωρίς δουλειά τους επόμενους δώδεκα μήνες. Το 80% των ερωτηθέντων πιστεύει μάλιστα ότι εάν βρεθεί εκτός του χώρου εργασίας του, δύσκολα θα ξαναβρεί δουλειά. Εσείς τι έχετε να πείτε σ’ αυτούς τους πολίτες – ψηφοφόρους, που όπως φαίνεται είναι η κρίσιμη μάζα ψηφοφόρων η οποία θα καθορίσει το εκλογικό αποτέλεσμα, τόσο σε επίπεδο κομμάτων όσο και σε επίπεδο προσώπων;» η κ. Καγκελίδου απάντησε:

«Τα προβλήματα αυτά τα βλέπω και τα αντιμετωπίζω καθημερινά στον οικογενειακό μου και φιλικό μου περίγυρο και στις περιοδείες μου, στα χωριά και στις λαϊκές αγορές, όπου συνομιλώ με συμπολίτες μας. Όλοι ξέρουμε πως οι ώρες που περνά η χώρα είναι δύσκολες και πως μόνο μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά.
Τις επόμενες εβδομάδες θα κριθεί η τύχη όλων μας. Πρέπει να συνεχίσουμε και να προσπαθήσουμε, το μέλλον είναι μπροστά και πρέπει να είναι καλύτερο. Έτσι οι πολίτες θα πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, να προσέλθουμε στις κάλπες και να αποφασίσουμε ποιοί θέλουμε να μας εκπροσωπήσουν καλύτερα για να δημιουργήσουμε μια αυτοδύναμη Ελλάδα για εμάς και τα παιδιά μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.