Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Προεκλογική δραστηριότητα Μαρίας Καγκελίδου


Περιοδεία στις λαϊκές αγορές του Ωραιοκάστρου και της Σίνδου πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα, 30.04.2012, η υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β’ Θεσσαλονίκης, Μαρία Καγκελίδου, ενώ στις 7:30 το απόγευμα θα επισκεφτεί τα Κουφάλια.


Στις 21:00 θα συμμετέχει στη διαδικτυακή παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών (όλων των κομμάτων) από το δήμο Ωραιοκάστρου. Τη διοργάνωση έχουν αναλάβει τo site www.oraiokastro.net και τα blogs www.oraiokastronews.blogspot.com και www.kallithiotis.blogspot.com. Συντονιστής θα είναι ο δημοσιογράφος Φωκίων Φουντουκίδης.

Αύριο Τρίτη, 01.05.2012, η κ. Καγκελίδου θα επισκεφτεί το πρωί τις περιοχές της Περαίας, του Αγγελοχωρίου, της Νέας Μηχανιώνας και της Επανωμής.

Το απόγευμα θα περιοδεύσει σε περιοχές των δήμων Βόλβης και Λαγκαδά.

Μιλώντας σήμερα στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικός Metropolis 95,5 FM» και το δημοσιογράφο Κυριάκο Θωμαΐδη η κ. Καγκελίδου επισήμανε πως «ο επαγγελματικός αθλητισμός στην Ελλάδα οικοδομήθηκε όχι με στόχο να αποπνέουν υγεία οι αθλητικές εταιρείες, αλλά για να αποτελούν τον πολιορκητικό κριό για τους προέδρους, ώστε να εξυπηρετούν τα επιχειρηματικά τους σχέδια».

Η ίδια σημείωσε πως «το κράτος έκανε τα στραβά μάτια απέναντι στα χρέη των ΠΑΕ,  ώστε να εκμεταλλεύεται το θέμα ψηφοθηρικά και συμπλήρωσε πως «πρέπει να αλλάξει το μοντέλο ανάπτυξης του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Πρέπει πλέον οι ομάδες να ξοδεύουν όσα βγάζουν. Αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος της UEFA με το Financial fair play. H Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θέλει υγιείς ομάδες με πληρωμένους παίκτες ώστε να μην είναι επιρρεπείς σε κολάσιμες πράξεις» κατέληξε η κ. Καγκελίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.