Κυριακή 13 Μαΐου 2012

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΝΟΨΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ



Ι. Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 
                                                                                    
Στη δυσκολότερη φάση της μεταπολιτευτικής ιστορίας της πατρίδας μας, δεν πρέπει να παραβλέψουμε το γεγονός ότι σε όλη αυτή την περιδίνηση βρίσκονται και τα παιδιά μας, τα οποία, βλέποντας ότι το μέλλον που τους παραδίδεται είναι μάλλον θλιβερό και άκρως θολό, καλούνται να αντιμετωπίσουν και τις εξετάσεις, σχολικές και πανελλήνιες.
Η Ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου, θέλοντας να συμβάλλει ουσιαστικά στην ενίσχυση των παιδιών μας αλλά και των οικογενειών τους αυτές τις δύσκολες ώρες, διοργανώνει ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑΪΤΙΣΣΑ, την προστάτιδα του Δήμου μας, την ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΜΑΪΟΥ 2012 και ώρα 7 μ.μ., στον Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ.
Κατά τη διάρκεια της Παρακλήσεως θα τεθούν σε προσκύνηση ΤΕΜΑΧΙΟ ΤΙΜΙΟΥ ΞΥΛΟΥ και τεμάχια των ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΤΩΝ ΑΓ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΟΥ ΔΑΙΜΟΝΟΚΑΤΑΛΥΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΟΣ, ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ, καθώς και του ΑΓ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑ, ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ο οποίος, σύμφωνα με τον βίο του, όταν ήταν μαθητής δυσκολευόταν στην κατανόηση των μαθημάτων και κάθε φορά ζητούσε την ενίσχυση της Παναγίας μας, λέγοντας τη σύντομη προσευχή "Υπεραγία Θεοτόκε, φώτισόν μου το σκότος!" και με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο ξεπέρασε αυτή την αδυναμία του αλλά έφτασε και σε μεγάλα πνευματικά ύψη, ώστε να τον τιμούμε σαν έναν από τους μεγαλύτερους θεολόγους της ορθοδόξου πίστης μας.
Σας περιμένουμε, λοιπόν, παιδιά και γονείς να προσευχηθούμε από κοινού για τις εξετάσεις αλλά κυρίως για το μέλλον.
Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.