Τρίτη 1 Μαΐου 2012

ΔΑΣΩ: ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΘΕΜΑ : ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΧΟΡΟΥ

Το Σάββατο βράδυ 28 Απριλίου παρακολουθήσαμε τον <μαραθώνιο χορού > στο Κονταξοπούλειο. Ήταν μια καταπληκτική εκδήλωση και αξίζουν συγχαρητήρια στους μικρούς και μεγάλους χορευτές που μάγεψαν το κοινό που τους παρακολούθησε.

Νοιώθουμε πικρία και έκπληξη για μια ακόμη φορά που ο Δήμος στέρησε από τον σύλλογο μας , Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου ,την δυνατότητα συμμετοχής .Ο Δήμος προφανώς σκόπιμα δεν μας ενημέρωσε ώστε να δηλώσουμε συμμετοχή και να δώσουμε την ευκαιρία στους μικρούς και ενήλικες αθλητές μας να συμμετάσχουν σ΄ αυτήν την γιορτή. Μια γιορτή που ο Δήμος φρόντισε να συμμετάσχουν αθλητικοί σύλλογοι και άλλοι φορείς εκτός από τον Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου .
Ο Δήμος γνωρίζει ότι τα τμήματα χορού του συλλόγου μας από τον Μάιο του 2007 προσκαλούνται και συμμετέχουν στο φεστιβάλ χορού και γυμναστικής που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης στη Χ.Α.Ν.Θ. όπου δεν αρκούνται μόνον στην συμμετοχή αλλά πετυχαίνουν και σημαντικές διακρίσεις .
Κάθε χρόνο τα τμήματα μας LATIN, HIP-HOP και ΜΠΑΛΕΤΟY όχι μόνον μαγεύουν το κοινό της Θεσσαλονίκης αλλά αποσπούν βραβεία και άριστες κριτικές ,κάνοντας γνωστό το Ωραιόκαστρο και για τέτοιου είδους δράσεις στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
Απορούμε για τη στάση του Δήμου απέναντι στον Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου καθώς ο Δήμαρχος, πριν από λίγο καιρό ,στην γιορτή για την άνοδο της γυναικείας ομάδας βόλεϊ στην Α1 εθνική , δήλωσε ότι θα είναι βοηθός σε όποια προσπάθεια του συλλόγου μας που προάγει το αθλητισμό.
Αυτό που διαπιστώνουμε για μία ακόμη φορά είναι η ασυνέπεια λόγων και πράξεων από πλευράς του δημάρχου.
Εμείς ως σύλλογος δεν ζητάμε ιδιαίτερη μεταχείριση ,κύριε δήμαρχε , αλλά αξιώνουμε και διεκδικούμε την ίση μεταχείριση μας με όλους τους υπόλοιπους συλλόγους.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

Με τιμή το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                            Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΠΑΤΟΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ                                          ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.