Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Δελτίο τύπου της "ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ" για την Συντονιστική του Δήμου


Αμόλησαν τους Μάο- Μάο σταλινικούς και διέλυσαν τη Συντονιστική του δήμου Ωραιοκάστρου για το χαράτσι. «Η Συντονιστική έχ΄ ξεφύγ».

Εδώ τους ενόχλησε το «κίνημα της πατάτας», το κίνημα ενάντια στο χαράτσι θα άφηναν. 
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο εκπρόσωπος της «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ», Στάθης Κελεσίδης βρέθηκε στο στόχαστρο κάποιων συμφερόντων, που θίχτηκαν από την δράση του. Η συγκεκριμένη τοπική εξουσία του Σαραμάντου, από τις πρώτες κιόλας μέρες της,   επιχείρησε με άλλους τότε πρόθυμους συνεργάτες  να «φοβίσουν» τον Στάθη επιχειρώντας να τον πετάξουν «κλοτσηδόν», όπως έλεγαν από το δημοτικό συμβούλιο.   Τώρα επιχειρείται  για δεύτερη φορά, κάτι ανάλογο με τους Μάο- Μάο σταλινικούς, προφανώς για κομματικά συμφέροντα και όχι μόνο. 
 Ο Σαραμάντος, παρότι τυπικά επικεφαλής της Συντονιστικής, όχι μόνο δεν πάτησε σε καμία συνάντηση, αλλά ούτε και στις κάνα-δύο συγκεντρώσεις της Συντονιστικής δεν εμφανίστηκε.   Το κενό του, προφανώς το κάλυψαν οι Μάο- Μάο σταλινικοί.   Ποιος θα αμφισβητήσει τη σοφή λαϊκή ρήση, «όμοιος στον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα»;
  Μόλις τους έβγαλαν  από το λαγούμι τους στο φως,  ανέλαβαν το καταστροφικό τους έργο, που ήταν ο εκφυλισμός της Συντονιστικής, από την οποία απαιτούσαν να ασχοληθεί  με οτιδήποτε άλλο εκτός από το χαράτσι. Τους ένοιαζε μόνο τι είπε και τι έγραψε ο Στάθης και ο ένας και ο άλλος για τον Θεμελή ή την κα Κέπετζη,  μετατρέποντας τη Συντονιστική σε τηλεοπτική εκπομπή για  κάθε πικραμένο.
 Ήταν φυσικό να αρχίσουν  από το μεγάλο εμπόδιο, για το σκοπό τους,  που λέγεται  Στάθης.  Υβριστικές επιθέσεις, απειλές χειροδικίας  και μαφιόζικες απειλές του στυλ «θα σε  βρουν  κομματάκια σε κάδο σκουπιδιών» και άλλα τέτοια  ωραία  της κομμουνιστικής  τους παραφροσύνης.  Η γνωστή σταλινική μεθοδολογία δηλαδή που αφού προς το παρόν δεν μπορούν  να εξαφανίσουν  στα σταλινικά κάτεργα, τον Στάθη και τον κάθε πολίτη που αντιδρά, τον τρομοκρατούν για να τον αποκλείσουν και  να τον «διώξουν» από τη Συντονιστική. Απαιτούν οι κακόμοιροι, που δεν έχουν επίγνωση και των ορίων τους,  να ασκούν ακόμη και λογοκρισία στα τοπικά site.   
Ήταν πια φανερό ότι η Συντονιστική έχει  ξεφύγει. Όλοι οι εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων, μετά από αυτές τις γελοίες, προσβλητικές  και  αηδιαστικές εξελίξεις των αποκλεισμών,  θεώρησαν ότι δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσει τη λειτουργία της η Συντονιστική, που μόνο προβλήματα δημιουργεί  και αποχώρησαν, πλην της παράταξης του Σαραμάντου και του ΚΚΕ.  Τυχαίο;
Εξάλλου ο αγώνας ενάντια στο χαράτσι ξεκίνησε πολύ πριν τη δημιουργία  της Συντονιστικής και θα συνεχισθεί και χωρίς αυτήν. 
Για να μην  πολυλογούμε  ο γάμος σχόλασε, δεν υπάρχει Συντονιστική του δήμου και οι ανακοινώσεις με αυτό το όνομα είναι ψευδεπίγραφες.  
Βέβαια δεν  μας κάνει καθόλου εντύπωση, εάν θέλουν να αποδείξουν ότι πρόκειται για  τα πιο καθυστερημένα πολιτικά, χωρίς αρχές και αποκρουστικά στοιχεία του Ωραιοκάστρου,  να συνεχίσουν να περιφέρουν το  λείψανο της Συντονιστικής και να μιλούν στο όνομά της.
Ο αγώνας ενάντια στο χαράτσι ξεκίνησε από τους πολίτες χωρίς κομματικές σκοπιμότητες και υστεροβουλίες,  για αυτό και πέτυχε την πρώτη του νίκη, για αυτό και λύσσαξαν από την επιτυχία του και φαγώθηκαν με τον Στάθη που πρωτοστάτησε σε αυτόν το αγώνα.  Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε  μέχρι την τελική νίκη.
Μέχρι να καταργηθούν τα χαράτσια ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ και δεν αφήνουμε κανέναν να εκμεταλλευθεί και να σαμποτάρει τον αγώνα μας.
Μπορούμε να τα καταφέρουμε!
Δεν έχουμε κανένα λόγο να φοβόμαστε! Ας φοβούνται αυτοί!
ΚΑΤΩ  Η ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ!

 Δημοτική κίνηση πολιτών Ωραιοκάστρου «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.