Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ στηρίζει τον αγώνα που γίνεται κατά της κατασκευής του γιγάντιου ΣΜΑ στην Ευκαρπία


Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ


Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ στηρίζει τον αγώνα που γίνεται κατά της κατασκευής του γιγάντιου ΣΜΑ (Σταθμός Μεταμόρφωσης Απορριμμάτων) στην Ευκαρπία  δίπλα στο ΤΙΤΑΝ που θα αποτελεί μία μόνιμη εστία μόλυνσης όλης της περιοχής και χώρος επέλασης κάθε είδους τρωκτικών
Ήδη οι δυτικές συνοικίες είναι αρκετά επιβαρυμένες, δεν έγινε ούτε ένα αντιπλημμυρικό έργο, δεν προχώρησε το μετρό, παρά μόνο το πήγαν ανατολικά, και ότι δεν είμαστε πεισμένοι από την πολιτεία.
Από ότι φαίνεται, για ακόμη μια φορά η πολιτεία δεν είναι σε θέση να δώσει λύση στην κατάσταση αυτή. Απομένει στους κατοίκους της περιοχής μας και των γειτονικών περιοχών να είναι σε εγρήγορση και να στηρίζουν ο ένας τον άλλο, αλλά και να διεκδικήσουν καλύτερες συνθήκες επιβίωσης και μια βιώσιμη ανάπτυξη. Δεν γίνεται να ισχυριζόμαστε ότι είναι μακριά από εμάς άρα δεν μας αγγίζει! Δυστυχώς, όταν μιλάμε για  ρύπανση του περιβάλλοντος  δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο μακριά ή κοντά. Οι αποστάσεις πλέον δεν υφίστανται. Όλους μας αγγίζει και όλοι πρέπει να έχουμε τα  μάτια μας ανοικτά.
                                                       Υπεύθυνος
                                 Περιφερειακής  Ενότητας Ωραιοκάστρου 
                                            Αριστείδης Σαπουρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.