Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Εκδήλωση στο Μελισσοχώρι για το έργο της αποχέτευσης



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 9.3.2012

Εκδήλωση στο Μελισσοχώρι για το έργο της αποχέτευσης

Το μεγαλόπνοο έργο της αποχέτευσης του Μελισσοχωρίου που αποτελεί έργο ζωής για την προηγούμενη Διοίκηση του Δήμου Μυγδονίας αντιμετωπίζει τον κίνδυνο της μη ολοκλήρωσης.  Σύμφωνα με τις προϋποθέσεις  της χρηματοδότησης του από την Ε.Ε, όπου καταφέραμε να εντάξουμε το έργο, εάν για έξι μήνες  σταματήσουν οι εργασίες   εκτέλεσής  του, τότε θεωρείτε μη εκτελεστέο.
Ο χρόνος πιέζει και βρισκόμαστε στην εκπνοή της προθεσμίας αυτών των έξι μηνών. Για την παράταξή μας είναι θέμα τιμής να προστατεύσουμε το  νέο Δήμο και το Μελισσοχώρι   από τον κίνδυνο της αδιαφορίας   και της  ανικανότητας της σημερινής Διοίκησης, που θέλει δεν θέλει είναι υποχρεωμένη να το ολοκληρώσει, ειδάλλως θα πρέπει να επιστρέψει την χρηματοδότηση που πετύχαμε σαν Διοίκηση από την Ε.Ε. 
Τα ερωτήματα για την εκτέλεση του έργου  της Αποχέτευσης είναι αναπάντητα και αμείλικτα και όσο η διοίκηση Σαραμάντου θα περιπλέκει τα πράγματα τόσο εμείς θα ρίχνουμε φως και θα επιβάλλουμε την υλοποίησή του.
Ένα άλλο μεγάλο όραμα της παράταξης μας,  που ήταν το Δημοτικό Σχολείο του Μελισσοχωρίου, χρειάστηκε ένας χρόνος για να λειτουργήσει σήμερα, ως πρότυπο σχολείο, για τα παιδιά μας.  Σε έναν χώρο που ήδη προϋπήρχε από την δική μας Διοίκηση και μετά από αγώνες γονέων και μαθητών για να παρακάμψουν τις δυσκολίες που πρόβαλλαν ο Πολυχρονίδης με την Κέπετζη.
Για όλα αυτά σας καλούμε στην ανοιχτή συγκέντρωση ενημέρωσης - συζήτησης
την Κυριακή  11   Μαρτίου ώρα 11:00 π.μ.
στην αίθουσα του παλαιού δημοτικού Σχολείου έναντι εκκλησίας Μελισσοχωρίου.

Αστέριος Γαβότσης
Επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης πολιτών              
 «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.