Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΙΑ & ΠΑΓΕΤΟΥ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΤΟ ΔΑΣΩ (ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ) ΑΓΩΝΙΣΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ



Αναβλήθηκαν τα περισσότερα παιχνίδια το διήμερο που μας πέρασε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικράτησαν καθ΄όλη την προηγούμενη εβδομάδα.
Στο μοναδικό παιχνίδι οι προτζούνιορ του Ζαχαρία Χαλιαμπάλια συνέχισαν το ΄΄χαβά΄΄ τους πετυχαίνοντας ακόμη μία άνετη νίκη στο ενεργητικό τους.

ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ(Χαλιαμπάλιας Ζ): Νέα νίκη κάτω από δυσμενείς καιρικές συνθήκες πέτυχαν οι προτζούνιορ 2003 του ΔΑΣΩ απέναντι στην ομάδα του Αγροτικού Αστέρα με σκορ 6-1.                        
ΔΑΣΩ: Σελβίδης, Αγγίδης, Ανθόπουλος, Γεωργιάδης, Κακαβέλας, Κοκολινάκης, Πάγιος, Παπαιωάννου, Παπαφιλίππου,Τούνης.


ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

 Ο Δ.Α.Σ.Ω. σημείωσε την ευρύτερη σε έκταση νίκη του στο πρωτάθλημα κερδίζοντας τον Μακεδών Αμπελοκήπων με 106-19. Με αυτή τη νίκη ο Δ.Α.Σ.Ω. παρέμεινε μόνος στην κορυφή του ομίλου και πλέον η πρωτιά στον όμιλο είναι στα δικά του χέρια. Για το ματς αξίζει να σημειωθεί πως δεν αγωνίστηκε ο αρχηγός της ομάδας Χρήστος Ναλμπάντης λόγω τραυματισμού.
Ευχάριστη έκπληξη του αγώνα ήταν η πολύ καλή παρουσία τεσσάρων εφήβων του Δ.Α.Σ.Ω. (Σπύρου, Χατζηκωνσταντίνου, Ελευθεριάδης, Ντόντης).

Δ.Α.Σ.Ω. – Μακεδών      106-19
Δεκάλεπτα: Α: 33-04, Β: 19-04, Γ: 33-09, Δ: 21-02

Δ.Α.Σ.Ω. (Παπαδόπουλος): Μακρυλάκης 7, Χατζηκωνσταντίνου 14, Ντόντης 8, Σεραφεντίν 4, Μποσταντζίδης 25, Σπύρου 23, Συμεωνίδης, Κουρουπάκης 10, Ελευθεριάδης 13, Καραντάκης 2.
Μακεδών: Τσορμπατσούδης 6, Ντινόπουλος, Χατζημπαλόγλου 8, Γεωργακάκης 5, Φούρναρης, Κεραμιδάς, Μπαχάς, Τοττάς


Βαθμολογία
1.    Δ.Α.Σ.Ω.           19
2.    Ολυμπιάδα        18
3.    Ακαδημία           17
4.    ΔΕΗ                  15
5.    Πύρρος Ευ.        13
6.    Μακεδών            11
7.    Σάρισα               10
8.    Δαίδαλος             9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.