Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Απάντηση στο δημοσίευμα της 12/2 με τίτλο «Ψεύδη και παρασιωπήσεις στο δρόμο του Ωραιοκάστρου»

Νικόλαος Ψαλτόπουλος, Πολιτικός Μηχανικός
Πρώην Προϊστάμενος ΤΣΕΣΥ/ΔΤΥΝΑΘ

Πράγματι , δυσκολεύτηκα να απαντήσω εγκαίρως στο καινούργιο δημοσίευμα της παράταξης ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ κλπ γιατί έπρεπε να διαθέσω πολύ χρόνο για να ανακαλύπτω κάθε φορά, πού δημοσιεύονται τα διάφορα κείμενα (το τελευταίο το ανακάλυψαν φίλοι στην ιστοσελίδα «seleo»). Επιτέλους ας συμφωνήσουμε να αναπτύξουμε ένα βήμα διαλόγου σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα για να μη καταναλώνω, κάθε φορά, χρόνο ανακάλυψης των δημοσιευμάτων, γιατί σαν Δημόσιος Υπάλληλος πρέπει να δουλέψω κάπως και γι’ αυτόν το έρμο τόπο και τους πολίτες του, σε αντίθεση με κάποιους άλλους, που δεν ξέρω τι δουλειά κάνουν αλλά φαίνεται να διαθέτουν άπειρο χρόνο.
Το αν είναι κάτι ψεύτικο και παραπλανητικό αποδεικνύεται με στοιχεία και έγγραφα και όχι με παχιά λόγια και αοριστολογίες και επικλήσεις (για τρομοκράτηση;) για παρέμβαση Εισαγγελέα και με υπαγορευμένο κατηγορητήριο.
Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=50300%3A----122---l------r&catid=94%3A2011-10-25-14-43-11&Itemid=134#ixzz1mu9bGr9A
Seleo।gr News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.