Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΗΡΑΚΛΗΣ: Πιθανή αναβολή και με τη Δόξα Πενταλόφου

Ακόμα ένα παιχνίδι πρωταθλήματος για τον Ηρακλή, όπως όλα συνηγορούν θα αναβληθεί…

Αυτό αναμένεται να οριστικοποιηθεί σήμερα (4/1), όπου και θα συνεδριάσει η Επιτροπή Δ΄ Εθνικής της ΕΠΟ και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ανακοινώσει την αναβολή της Κυριακάτικης αναμέτρησης μεταξύ των κυανόλευκων και της Δόξας Πενταλόφου, που βάσει του έως τώρα προγράμματος έχει ώρα έναρξη τις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής (8/1).
Ο λόγος που δε θα αγωνιστεί ο Ηρακλής το ερχόμενο σαββατοκύριακο είναι ότι την ίδια μέρα το Καυτανζόγλειο θα φιλοξενήσει το παιχνίδι ανάμεσα στη Δόξα Δράμας και τον Ολυμπιακό (19:00).
Οπως γίνεται αντιληπτό δε γίνεται στο ίδιο γήπεδο να διεξαχθούν δύο ματς, ενώ δεν υπάρχει περίπτωση ο αγώνας του Ηρακλή να μεταφερθεί είτε το Σάββατο, είτε τη Δευτέρα, καθώς οι κανονισμοί της Σούπερ Λίγκας αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι ένα γήπεδο δεν μπορεί να φιλοξενήσει δύο αναμετρήσεις σε λιγότερο από 24 ώρες.
Ετσι, η Επιτροπή της Ομοσπονδίας κατά πάσα πιθανότητα θα ορίσει μία νέα ημερομηνία για το ματς των κυανόλευκων κόντρα στην Δόξα Πενταλόφου.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.