Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ S.O.S.

Δελτίο τύπου

 Οι ανάγκες των παιδικών χωριών SOS, που σκοπός τους είναι να βοηθήσουν παιδιά που έχουν ανάγκη φροντίδας και προστασίας, είναι πολλές και συνεχώς αυξάνονται.
Το έργο των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στις μικρές ή μεγάλες δωρεές που προσφέρουν ιδιώτες, εταιρείες και Οργανισμοί.
Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ θέλοντας να χαρίσει αγάπη και χαμόγελα σ' αυτά τα παιδάκια, σ' αυτές τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων, επιστράτεψε εθελοντές, (γονείς και αθλητές), να προσφέρουν ο,τι μπορούσε ο καθένας.
Η ανταπόκριση ήταν συγκινητική. Συλλέχθηκαν πλήθος τροφίμων, ρούχων, παιχνιδιών, βιβλίων, κ.ά. πολύτιμα αγαθά, τα οποία δωρίσανε στις μικρές ψυχούλες του παιδικού χωριού s.o.s. στο Πλαγιάρι όταν τους επισκέφθηκε χθες μια ομάδα παραγόντων του ΚΕΡΑΥΝΟΥ, μαζί με αθλητές του μπάσκετ.
Χαρισαμε υλική βοήθεια και εισπράξαμε το καλύτερο δώρο: τα ανεκτιμητα παιδικα τους χαμογελα..
Στην εποχή μας που έχουν παραγκωνισθεί κάποιες αξίες δεν θα πρέπει να γυρνάμε το κεφάλι και να παραβλέπουμε τον διπλανό μας. Χρειάζεται προσφορά. Αγώνας και έμπρακτο ενδιαφέρον για τους συνανθρώπους μας.
Ευχαριστούμε όλους αυτούς που συνέβαλαν να υλοποιηθεί το έργο της προσφοράς αγάπης.

Παυλάκης Μιλτιάδης -'εφορος., Αδαμόπουλος Βασίλης-έφορος., Καϊβετζής -προπονητής
Παντελίδης-προπονητής.,Αδαμόπουλος Γιώργος, Μυσιρλόγλου Γρηγόρης, Κουδουμάς
 Ανδρέας-αθλητές εφηβικού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.