Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Νικόλαος Μπάτος-Γιορτινές ευχές.


Αγαπητές συμπολίτισσες, Αγαπητοί συμπολίτες,

Οι Άγιες μέρες των Χριστουγέννων αποπνέουν τα μηνύματα της αγάπης, της ελπίδας, της ανθρωπιάς και της αισιοδοξίας.
Οι προκλήσεις των καιρών είναι μεγάλες,  μεγάλη και η ευθύνη όλων μας, ιδιαίτερα στη σημερινή εποχή να επικρατήσουν οι ανθρώπινες αξίες και η αλληλεγγύη.
Οι κοινωνίες ευημερούν όταν η αγάπη, η ομόνοια, η σοβαρότητα και η ευθύνη χαρακτηρίζουν όχι μόνον τα λόγια μας αλλά κυρίως τις πράξεις μας.
Αξίες τις οποίες κληρονομήσαμε εμείς από τους γονείς μας και επιθυμούμε να κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας.
Όλους όσοι ζούμε εδώ στο Ωραιόκαστρο, πολίτες ευσυνείδητοι, δημιουργικοί, καλλιεργημένοι και υπεύθυνοι, μας ενώνει το μέλλον του τόπου μας, το μέλλον των παιδιών μας.
Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας και την αγάπη μας για τον τόπο μας, για να κάνουμε όσο γίνεται καλύτερη και ποιο ανθρώπινη την επαύριον των παιδιών  και των συνανθρώπων μας, με τον δέοντα σεβασμό και την πρέπουσα φροντίδα.
Με αυτές τις αρχές, αξίες και ιδανικά πορευτήκαμε τα τελευταία χρόνια ως Διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου, με αυτές θα συνεχίσουμε έχοντας στο επίκεντρό μας, τον άνθρωπο, την ισόρροπη ανάπτυξη της  περιοχής μας.
Με αυτές τις σκέψεις ευχόμαστε ολόψυχα Χρόνια Πολλά,
Γεμάτα Φώτιση, Υγεία, Ευλογία και
Πραγμάτωση των προσδοκιών σας.


ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΑΤΟΣ
π. Δήμαρχος Ωραιοκάστρου
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
«ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ – ΙΣΟΤΙΜΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ»
Λ. Δημοκρατίας & Κομνηνών γωνία
1ος όροφος τηλ.& fax 2310689799
e-mail: batosnik@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.