Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ

      Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση που οργάνωσε ο Μορφωτικός Σύλλογος Μεσαίου Θεσσαλονίκης «Ο ΠΟΝΤΟΣ», με αφορμή τις εξαήμερες εκδηλώσεις Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, προς τιμήν του παγκόσμιου ασημένιου πρωταθλητή στο δίζυγο Βασίλη Τσολακίδη.
      Η εκδήλωση ξεκίνησε με τη θεατρική παράσταση «Η κυρία έχει νεύρα» του Δ. Γιανουκάκη σε σκηνοθεσία Νέλλης Δελλή από τη θεατρική ομάδα ενηλίκων του Δήμου Ωραιοκάστρου. Μετά το τέλος της παράστασης βραβεύτηκε ο Βασίλειος Τσολακίδης για τη μεγάλη του προσφορά στην ενόργανη γυμναστική και για το ασημένιο μετάλλιο που πήρε στο δίζυγο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Τόκυο. Στο τέλος της εκδήλωσης κόπηκε η τούρτα γενεθλίων των τριάντα χρόνων του συλλόγου και μοιράστηκε στους παρευρισκομένους.
     Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Ωραιοκάστρου Ενότητα Καλλιθέας Γεώργιος Λαζαρίδης, ο δημοτικός σύμβουλος Ωραιοκάστρου Σταύρος Μαρμαρίδης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μεσαίου Σάββας Φωτιάδης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Βέντζη Γρεβενών Νικόλαος Χαντζησυμεωνίδης και πολύς κόσμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.