Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

ROCK FESTIVAL ΔΡΥΜΟΥ 2011 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΥΜΟΥ


Το Rock Festival Δρυμού επιστρέφει!
Η Μέκκα της ελληνικής εναλλακτικής μουσικής σκηνής, το Rock Festival Δρυμού, ανοίγει ξανά τις πόρτες του μετά από 9 χρόνια για να μυήσει στη μουσική και τους ρυθμούς του όσους μουσικόφιλους αποφασίσουν να δώσουν το παρόν στο μεγαλύτερο συναυλιακό come back του καλοκαιριού. Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου η περιοχή "Τσούκες" του Δρυμού Θεσσαλονίκης θα ζήσει ξανά στιγμές του λαμπρού παρελθόντος και θα πλημμυρίσει από μουσική και κόσμο. Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 9:00 μ.μ. Ήδη όλοι κινούνται στο ρυθμό του Festival. Εσύ θα λείπεις; Δε νομίζω...
Συμμετοχές
Πρώτοι στη σκηνή θα ανέβουν οι Kirile Prigipes. Ένα νεανικό και πολλά υποσχόμενο συγκρότημα με έδρα την ευρύτερη περιοχή. Θα καλωσορίσουν τους ακροατές με δικά τους κομμάτια, αλλά και διασκευές ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου.
Αμέσως μετά τη θέση τους στη σκηνή θα πάρουν οι Θεσσαλονικείς a positive. Με ήχους εναλλακτικούς και τραγούδια από τον πρόσφατο δίσκο τους με τίτλο "Mind the Gap", αλλά και διασκευές κυρίως αγγλόφωνου rock αναμένεται να ξεσηκώσουν τους παρευρισκόμενους.
Η βραδιά θα κορυφωθεί με τους ήχους από τις κιθάρες και τα τύμπανα των Magic de spell. Ό,τι και να πει κανείς για τη μακροβιότερη ελληνική μπάντα είναι λίγο. Απλά ανυπομονούμε να τους απολαύσουμε επί σκηνής.
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούριοι
Στη σκηνή του Ροκ Φεστιβάλ στον Δρυμό αποτυπώνονται όλες οι τάσεις. Ως τώρα, στη σκηνή του Ροκ Φεστιβάλ στον Δρυμό έχουν ιερουργήσει οι πιο ενδιαφέροντες καλλιτέχνες της ελληνικής εναλλακτικής σκηνής. Θέλετε ονόματα; Πυξ Λαξ, Διάφανα Κρίνα, Μανώλης Φάμελλος και Ποδηλάτες, Ξύλινα Σπαθιά, Μωρά Στη Φωτιά, Μάσκες, Μίκρο, Μαύρη Μαγιονέζα, Ρόδα Της Ερήμου, Τσοπάνα Rave, Λουδίας, Universal Trilogy, Ντίνος Σαδίκης, Γκούλαγκ, Ευοί Ευάν, Άλλοθι, The Earthbound, Tρύπες. Το σκεπτικό είναι να αντιπροσωπεύονται ρεύματα απ' όλο το φάσμα της εγχώριας ροκ-και-όχι-μόνο-ροκ κίνησης.
Το εισιτήριο ίσα που κοστίζει 7 ευρώ! Έχουμε να κάνουμε με ένα μεγάλο πάρτι για κάθε βαλάντιο. Το Φεστιβάλ διοργανώνει, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δρυμού και η Sold Out Productions  και υποστηρίζει με ο Δήμος Ωραιοκάστρου. Τα κριτήρια δεν είναι κερδοσκοπικά. Προέχει να γίνεται το Φεστιβάλ κάθε χρόνο, να περνάμε όλοι καλά και να καλύπτονται μερικά βασικά έξοδα.
Για Δρυμό καλά πάμε; Καλά πάτε! Ο Δρυμός καλύπτεται από το συγκοινωνιακό δίκτυο του Ο.Α.Σ.Θ. Η γραμμή είναι το 27 μέχρι το τέρμα και ακολούθως το 84. Η διαδρομή Θεσσαλονίκη - Δρυμός (15 χιλιόμετρα) διαρκεί 40, το πολύ, λεπτά της ώρας. Το σημείο, όπου θα γίνει το Φεστιβάλ, λέγεται Τσούκα και απέχει μόλις 500 μέτρα από τη στάση του αστικού. Κι αν, μετά από όλα αυτά, οποιοσδήποτε από το κοινό χρειαστεί επιπλέον πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο 6937266558 ή στο psdrimos@hotmail.com ή στη σελίδα του Festival στο Facebook.
Ένα από τα ιστορικότητα συναυλιακά γεγονότα στη Β. Ελλάδα επιστρέφει μετά από 9 χρόνια με τη μακροβιότερη ελληνική μπάντα και με support συγκροτήματα για όλα τα γούστα. Και όλα αυτά μόνο με 7€. Μιλάμε για εμπειρία που δεν χάνεται. Έτοιμοι για αναχώρηση;

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
Ι.Κ.Τ.Ε.Ο.  AUTO CONTROL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.