Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Νίκος Μπάτος: Αποσύρεται η σαβούρα του Σαραμάντου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αποσύρεται η σαβούρα του Σαραμάντου

Στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την 26/9/2011 απεκαλύφθη ότι τα δυο απορριμματοφόρα της Καλλιθέας είναι για πέταμα.
Εισηγήθηκαν και ψήφισαν έγκριση δαπάνης 13.000€ για την μίσθωση δυο απορριμματοφόρων από 26/9/2011 έως  και 25/12/2011, δηλαδή μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη των σαβουροποιημένων απορριμματοφόρων του Σαραμάντου.
Δηλαδή χρειάζεται διάστημα τριών μηνών για να επισκευασθούν!!!, χωρίς Τεχνική Έκθεση για τις ζημίες που υπάρχουν, χωρίς κανένα παραστατικό.
Βλέπετε ο Σαραμάντος θα προχωρήσει κατά την πάγια πρακτική του σε απ’ ευθείας ανάθεση.
Μετά τις ερωτήσεις μου και τις ενστάσεις μου, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κος Ματσουκατίδης αναγκάστηκε να ομολογήσει  ότι τα σαβούρικα απορριμματοφόρα δεν θα επισκευασθούν αλλά θα αποσυρθούν και θα προχωρήσουν στη προμήθεια δυο νέων απορριμματοφόρων.
Με βάση τα παραπάνω γεννούνται εύλογα ερωτήματα:
Α) γιατί κοροϊδεύουν ψευδόμενοι  εγγράφως ότι θα επισκευασθούν;
Β) γιατί δεν ομολογούν ότι η συνεισφορά τους στον ενιαίο Δήμο Ωραιοκάστρου ήταν μηδαμινή;
Γ) γιατί συνεχίζουν να τρώνε τα χρήματα του Ωραιοκάστρου κατά την πάγια τακτική Σαραμάντου σε μισθώσεις αυτοκινήτων, μηχανημάτων έργου, απορριμματοφόρων;
Δυστυχώς η κακοδιαχείριση των οικονομικών του Δήμου, τελειωμό δεν έχει.
Δυστυχώς δεν είναι η μόνη σαβούρα που συνεισέφεραν στον Δήμο Ωραιοκάστρου.
Ευτυχώς ο πρώην Δήμος Ωραιοκάστρου διαθέτει επτά (7) νέα σύγχρονα απορριμματοφόρα και όχι μόνο.
Η απόφαση αυτή είναι διάτρητη καθότι, πέραν των άλλων κοροϊδεύουν και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης, η οποία ενέκρινε την μίσθωση διότι ψευδώς προέβαλαν ως αιτιολογία την αποκατάσταση των ζημιών των απορριμματοφόρων.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΑΤΟΣ
π. Δήμαρχος Ωραιοκάστρου
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
«ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ – ΙΣΟΤΙΜΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ»
Λ. Δημοκρατίας & Κομνηνών γωνία
1ος όροφος τηλ.& fax 2310689799
e-mail: batosnik@yahoo.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.