Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Η¨Ένωση Γονέων Ωραιοκάστρου καλεί τους γονείς σε σύσκεψη για τα προβλήματα των σχολείων

Το ΔΣ της Ενωσης Γονέων Ωραιοκάστρου καλεί τα ΔΣ των Συλλόγων Γονέων του δημοτικού διαμερίσματος Ωραιοκάστρου (και όσους γονείς επιθυμούν) σε κοινή σύσκεψη την Πέμπτη στις 19.30 μμ στο κτήριο Παύλος Μελάς (Παλαιόκαστρο), με ημερήσια διάταξη:

1.Τη συζήτηση των προβλημάτων πού αντιμετωπίζουν τα σχολεία με την έναρξη του σχολικού έτους(μη αποστολή βιβλίων, κτιριακό, ελλείψεις προσωπικού, κ.τ.λ.) και η αναζήτηση τρόπων για την αντιμετώπισή τους.  

2. Tην συζήτηση της πρότασης της Ομοσπονδίας Γονέων νομού Θεσσαλονίκης, για αγωνιστική κινητοποίηση (2/ωρη αποχή από τα μαθήματα) σε όλα τα σχολεία του νομού την Τετάρτη 21-9-2011, απο τους γονείς με την παρουσία των εκπαιδευτικών και των μαθητών λόγω της μη έγκαιρης διάθεσης των σχολικών βιβλίων αλλά και των ελλείψεων σε εκπαιδευτικό προσωπικό , της μειωμένης χρηματοδότησης των σχολικών επιτροπών, των προβλημάτων στο κτιριακό.

3. Προτάσεις για τους τρόπους άμεσης αντιμετώπισης του προβλήματος της έλλειψης των βιβλίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.