Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Αστέριος Γαβότσης:Απάντηση σε συκοφαντικό δημοσίευμα

Απάντηση σε συκοφαντικό δημοσίευμα


Αενάως περιδεείς και ανίδεοι βλαχοκόλακες

Με βάση το ρεπορτάζ του «Χρόνου», του συντάκτη, που είναι ο γνωστός μόνιμος συνοδός του δημάρχου, ήρθε (ο συντάκτης) μαζί με το δήμαρχο μετά από τον Αγιασμό, όπως λέει των Λυκείων.
Η πληροφορία δε που δίνει στο τέλος του «ρεπορτάζ» ότι «αποδοκιμάστηκε» ο Γαβότσης «λίγο πριν έρθει ο δήμαρχος», σημαίνει απλά ότι ο ίδιος δεν ήταν παρόν σε αυτό το υποτιθέμενο περιστατικό. Πράγμα που επιβεβαιώνεται και από το ηχητικό ντοκουμέντο που παραθέτει στο τέλος από το οποίο επίσης δεν προκύπτει κάτι τέτοιο.
Το γεγονός θα ήταν αρκετό για να βγάλει από τα ρούχα του και τον πιο μακάριο άνθρωπο και να έδινε με μεγάλη ευχαρίστηση μια κλωτσιά σε αυτόν τον κακομοίρη τον συντάκτη.
Αλλά άντε ο συντάκτης, τον οποίο δεν μπορεί να πάρει κανείς στα σοβαρά, και ο οποίος απαλλάσσεται. Το δημοσιογραφικό μέσο όμως «Ο Χρόνος» στην ηλεκτρονική του μορφή, τί είδους δημοσιογραφία τελικά υπηρετεί. Προφανώς της ασύστολης φαφλατολογίας στην προσπάθεια να υπερασπιστεί τον ήδη γυμνό βασιλέα. Αενάως περιδεείς και ανίδεοι βλαχοκόλακες. Κολαούζοι μιας απαράδεκτης και διαπλεκόμενης διοίκησης και για αυτό κατάπτυστοι που παράγουν συκοφαντίες. Κοινώς μια δημοσιογραφία, γεμάτη με «δημοσιογράφους» που κάνουν τις πάπιες.

Αστέριος Γαβότσης
Επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης πολιτών
«ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.