Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Θεατρική παράσταση και άλλες εκδηλώσεις απο την "ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ & ΦΙΛΩΝ"

ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ
ΚΟΝΤΑΞΟΠΟΥΛΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ & ΜΕΛ. ΜΕΡΚΟΥΡΗ
Τηλ. & Fax: 2310 694652
ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ 04/9/2011


                                                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

     Η θεατρική ομάδα της 'Ενωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων παρουσιάζει την ποντιακή θεατρική παράσταση "ΒΑΡΚΙΖ Ο ΚΛΕΦΤΕΣ".
Η παράσταση θα δοθεί το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 8.30 μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημοτικού κτιρίου ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ (ΚΑΠΗ Παλαιοκάστρου) με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.Πρόκειται για μεταφορά στην ποντιακή διάλεκτο του έργου του Δημ. Ψαθά "ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ".Η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Γεωργιάδη ενώ η μεταφορά στην ποντιακή διάλεκτο έγινε απο το μέλος του Δ.Σ της ΕΠΩΦ Αλέκο Κεβρεκίδη.
     Η ίδια παράσταση θα ανεβεί απο τη θεατρική μας ομάδα στην Καλλιθέα Αθήνας την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011 στα πλαίσια εκδηλώσεων που διοργανώνει ο ποντιακός σύλλογος Καλλιθέας ΑΡΓΩ.


     Η χορευτική ομάδα ποντιακών χορών ενηλίκων μεταβαίνει στο Χρυσοχώρι Καβάλας για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο εκεί Πολιτιστικός Σύλλογος τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011.

     Η παιδική χορευτική ομάδα ποντιακών χορών συμμετέχει στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Ωραιοκάστρου " Φώτα στο Ωραιόκαστρο" με την εμφάνισή της το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011 στην τοποθεσία ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ.

     Το Δ.Σ της ΕΠΩΦ ανακοινώνει οτι από την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011 αρχίζουν οι πρόβες όλων των τμημάτων σύμφωνα με το περσινό πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.