Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία καταγραφής, ελέγχου κι αξιολόγησης των δικαιολογητικών των αιτήσεων για την εισαγωγή παιδιών στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ωραιοκάστρου


ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΡΟΝΟΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
 Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία καταγραφής, ελέγχου κι αξιολόγησης των
δικαιολογητικών των αιτήσεων για την εισαγωγή παιδιών στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ωραιοκάστρου (Α΄ & Β΄ Ωραιοκάστρου, Νεοχωρούδας, Πενταλόφου, Μεσαίου). Η επιτροπή η οποία συστάθηκε για το συγκεκριμένο έργο συνεχίζει με την σύνταξη καταλόγων των προς επανεγγραφή και εισαγωγή παιδιών οι οποίοι θα αναρτηθούν την Πέμπτη 4 Αυγούστου (ώρα 10:00 π.μ) στα Γραφεία του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω (Μακεδονικού Αγώνα & Καραϊσκάκη, Παλαιόκαστρο) και στο Δημοτικό Κατάστημα (Κομνηνών 76). Επίσης θα δημοσιευτούν στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου, στη δ/νση: http://www.oraiokastro.gr/.
Στην ανάρτηση των πινάκων θα υπάρχουν χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν
τους γονείς για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω
Γραφείο επικοινωνίας με τον Πολίτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.