Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Επιστολή Νικόπουλου Γιώργου προς τους επιχειρηματίες του Δήμου Ωραιοκάστρου.


Στους δύσκολους  καιρούς που ζούμε εν μέσω της οικονομικής κρίσης θεωρώ επιτακτική ανάγκη την ίδρυση ενός φορέα, ο όποιος θα έχει ως κύριο μέλημα του
την προώθηση  και προάσπιση των οικονομικών και  επαγγελματικών   συμφερόντων των επιχειρήσεων στο Δήμο μας. Για αυτό πιστεύω ότι η προσπάθεια ίδρυσης του εμπορικού συλλόγου Ωραιοκάστρου είναι μια ενέργεια, η όποια θα μπορέσει να προωθήσει την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τους επιχειρηματίες του Ωραιοκάστρου και να υπηρετήσει το αγοραστικό κοινό του. Ο νέος σύλλογος θα επιδιώξει την αρμονική συνεργασία με όλους τους φορείς την πόλης μας, θα μείνει μακριά από κάθε πολιτικό ή προσωπικό συμφέρον, θα δυναμώσει την τοπική αγορά μας.
Για αυτό θα πρέπει εμείς, οι επιχειρηματίες, να λειτουργήσουμε όλοι ενωμένοι και να προσηλωθούμε στο κοινό συμφέρον,  υπερβαίνοντας τις προσωπικές μικροδιαφορές
 και βοηθώντας ο ένας τον άλλο.

        Επομένως, θεωρώ αναγκαία τη συμμετοχή όλων μας στην προσπάθεια αναστροφής του δυσμενούς επιχειρηματικού κλίματος. Για αυτό θα πρέπει να συμμετέχουμε  όλοι ενεργά στην προσπάθεια δημιουργίας του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου και στη δρομολόγηση ρεαλιστικών στόχων που θα ευνοήσουν την τοπική αγορά και τους επιχειρηματίες. φέρουν ένα θετικό αποτέλεσμα και θα μας απομακρύνουν από τον καθημερινό Γολγοθά , τον οποίο βαδίζουμε για να αντεπεξέλθουμε στα πολυάριθμα οικονομικά προβλήματα των καταστημάτων και γραφείων μας.
      Αυτός ο αγώνας δε θα είναι εύκολος αλλά όλοι ενωμένοι θα τα καταφέρουμε.

"
Με εκτίμηση Γιώργος Νικόπουλος
Υποψήφιος προεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκαστρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.