Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Έπεσε η αυλαία χθές το βράδυ στη ΄΄5η Γιορτή Κτηνοτροφίας Πενταλόφου΄΄ που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πενταλόφου

Τελείωσε χθες  το βράδυ το διήμερο εκδηλώσεων 5η   ΓΙΟΡΤΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ.Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τις εκδηλώσεις και τις δύο ημέρες . Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιελάμβανε την πρώτη ημέρα παραδοσιακό γλέντι και την δεύτερη ημέρα παραδοσιακούς  χορούς από την Θράκη και την Μακεδονία καθώς και τοπικούς χορούς του Πενταλόφου που παρουσίασαν γοητεύοντας το κοινό με την εμφάνισή τους τα τμήματα χορού του Πολιτιστικού Συλλόγου Πενταλόφου.
Ήταν μια πολύ ωραία εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πενταλόφου η οποία όμως πρέπει να πούμε δεν θύμιζε και πολύ την  κτηνοτροφία, προσλαμβάνοντας τελικώς παραδοσιακό μουσικοχορευτικό χαρακτήρα καθώς για  δεύτερη χρονιά οι φορείς των κτηνοτρόφων και σε ένα βαθμό και οι ίδιοι οι κτηνοτρόφοι του Πενταλόφου άγνωστο για ποιο λόγο δεν συμμετείχαν στις  εκδηλώσεις. Ελπίζουμε στο μέλλον η διοργάνωση να γίνεται με την συμμετοχή κυρίως των  φορέων των κτηνοτρόφων του χωριού αφού  η γιορτή κτηνοτροφίας αυτούς αφορά και  σκοπό έχει να αναδείξει στο πανελλήνιο το επάγγελμά τους και τα προϊόντα που παράγουν, δεδομένου ότι ο Πεντάλοφος είναι το πρώτο κτηνοτροφικό χωριό στην Ελλάδα.

foto & video απο την εκδήλωση
(κλικ στη foto για μεγένθυση)


























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.