Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΤΟΣ : ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΡΑΜΑΝΤΟ

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα πρόσληψης του προσωπικού με σύμβαση εργασίας οκτάμηνης διάρκειας του Δήμου Ωραιοκάστρου.
Φυσικά όσοι αφελείς πιστεύουν ότι έγιναν όπως έπρεπε, χωρίς παρεμβάσεις του Σαραμάντου, ΑΠΑΤΩΝΤΕ πλάνη οικτρά.
Διότι τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς.
Τι έκανε λοιπόν για να χαρίσει περισσότερα μόρια σε κάποιους «γνωστούς – αγνώστους» σε βάρος των υπολοίπων!
Σ’ ότι αφορά τους οδηγούς, για να ευνοήσει κάποιους και να αδικήσει άλλους, (αλλά κατά παράβαση του Νόμου), βεβαίωσε στον ΑΣΕΠ ότι οι οδηγοί δεν θα χρησιμοποιηθούν στα έξι  καινούργια απορριμματοφόρα και στο πλυντήριο κάδων.
Αυτά τα επτά καινούργια μηχανήματα, φροντίσαμε εμείς να υπάρχουν σήμερα στον εξοπλισμό του Δήμου, αλλά δεν πλήρωσε ακόμη ούτε 1€, ενώ πληρώνει μελέτες και έργα της Καλλιθέας εκατομμυρίων ΕΥΡΩ, που είχαν συνταχθεί πριν από οκτώ χρόνια.
Βεβαίωσε λοιπόν ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν οι συμβασιούχοι οδηγοί, παρά μόνον οι μόνιμοι οδηγοί και τούτο διότι, τα σύγχρονα απορριμματοφόρα διαθέτουν ηλεκτρονική κάρτα ταχογράφου.
Αυτό σημαίνει ότι οι υποψήφιοι οδηγοί έπρεπε πέραν του διπλώματος οδήγησης να διαθέτουν και αυτήν την κάρτα.
Έτσι με αυτόν τον τρόπο απέκλεισε όλους όσους την διέθεταν και προώθησε αυτούς που δεν την διέθεταν.
Όμως δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει πλέον, κανέναν από τους 20 συμβασιούχους οδηγούς στα καινούργια έξι απορριμματοφόρα και ένα πλυντήριο, διότι είναι παράνομο.
Ρωτάμε: Για ποιο λόγο δεν συμπεριέλαβε στα προσκομιζόμενα έγγραφα (βάσει νόμου) και την ηλεκτρονική κάρτα ταχογράφου;
Ποιους ήθελε να αποκλείσει και ποιους να ευνοήσει;
Ρωτάμε επίσης εάν κάποιοι από τους υποψηφίους εργάτες ειδοποιήθηκαν για την προσκόμιση στοιχείων που έλλειπαν και γιατί δεν έγινε αυτό σε όλους (διαβάσαμε ότι κάποιοι αποκλείστηκαν για μη προσκόμιση ταυτότητας).
Ακόμη ρωτάμε εάν θα χρησιμοποιηθούν όλοι στην καθαριότητα ή κάποιες – κάποιοι θα χρησιμοποιηθούν ανάλογα με τον αγώνα που έδωσαν προεκλογικά για την παράταξή του, σε θέσεις λούφας σε βάρος των υπολοίπων;
Ήδη ακούγεται ότι μοιράζονται οι θέσεις καθισιού και οι θέσεις καθαριότητας, αναλόγως προσόντων «νομιμοφροσύνης και εθελοντισμού».
Τέλος ζητάμε: α) να ανακοινωθούν τα ονόματα των μονίμων  οδηγών που διαθέτουν ηλεκτρονική κάρτα ταχογράφου. Δηλαδή των οδηγών που με βάση την χορηγηθείσα βεβαίωσή του στον ΑΣΕΠ θα χρησιμοποιήσει στα  νέα επτά σύγχρονα απορριμματοφόρα και πλυντήριο του πρώην Δήμου Ωραιοκάστρου.
β) να δημοσιεύσει την χορηγηθείσα βεβαίωσή του στον ΑΣΕΠ.
Οι πολίτες, μα κυρίως, όλοι οι με δόλο αποκλεισθέντες (και όχι  απορριφθέντες) περιμένουν απαντήσεις. Γιατί κανείς δεν έχει το δικαίωμα να συνεχίσει, παρά τις καταδικαστικές αποφάσεις για εξαπάτηση του ΑΣΕΠ, να παίζει με την αγωνία και το νόμιμο δικαίωμα στην ίση μεταχείριση στην εργασία.
Με εκτίμηση
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΑΤΟΣ
π. Δήμαρχος Ωραιοκάστρου
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
«ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ – ΙΣΟΤΙΜΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ»
Λ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΜΝΗΝΩΝ ΓΩΝΙΑ
1ος ΟΡΟΦΟΣ, ΤΗΛ. 2310689799
e-mail: batosnik@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.