Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Νίκος Μπάτος:Ανακοίνωση για την μη χορήγηση εγγράφων απο την Διοίκηση Ωραιοκάστρου


ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΣΑΡΑΜΑΝΤΟΥ


Πέρασαν 5 μήνες από την εγκατάσταση της νέας διοίκησης.
Κατά το διάστημα αυτό, με αιτήσεις μας ζητήσαμε να μας δοθούν απαραίτητα έγγραφα για να ασκήσουμε τα καθήκοντά μας.

Ο Σαραμάντος επέλεξε ως «πρεσβευτής της αδιαφάνειας» να μην χορηγήσει τα αιτούμενα έγγραφα παρά την Εισαγγελική εντολή, αλλά και να επιχειρήσει να εξαπατήσει τις Εισαγγελικές Αρχές, το Δημοτικό Συμβούλιο και τους πολίτες του διευρυμένου Δήμου.

Αναγκαστήκαμε να προσφύγουμε και στον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας Μακεδονίας – Θράκης για να τον ελέγξει για την παράνομη και αυταρχική συμπεριφορά του.

Δυστυχώς για τον Σαραμάντο, με το έγγραφο αριθ. πρωτ. 28489/13.5.2011 που του απευθύνει η Αποκεντρωμένη Περιφέρεια, τον υποχρεώνει να προβεί άμεσα στη χορήγηση όλων των αιτούμενων εγγράφων, αφού υπάρχει και Εισαγγελική παραγγελία.

Η προθεσμία που έδωσε ο Σαραμάντος στον εαυτό του, ανακαλύπτοντας και εφευρίσκοντας την πρακτική της διάχυσης ευθυνών σε υπαλλήλους που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση, λήγει στις 2 Ιουνίου δηλ. την Πέμπτη.

Περιμένουμε με απορία και ενδιαφέρον, τι θα μεθοδεύσει πλέον.

Να θυμίσουμε ότι μεταξύ των άλλων εγγράφων, ορισμένα αφορούν και την αμαρτωλή διαχείριση του Λατομείου Μεσαίου (των οικονομικών αλλά και των αδρανών υλικών) από τον Σαραμάντο και την παρέα του.

Επισυνάπτουμε την εντολή του Γ. Γραμματέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.