Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Δημοτική κίνηση πολιτών Ωραιοκάστρου «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ»: Κάτω τα ξερά σας από τον Στάθη.

Δημοτική κίνηση πολιτών Ωραιοκάστρου «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ»
Δελτίο τύπου 16/5/11.
Κάτω τα ξερά σας από τον Στάθη.

Προς τον προσωρινό δήμαρχο Ωραιοκάστρου Δ. Σαραμάντο και τον εκδότη με αναστολή Παπαδόπουλο Δ.  

Με τις δηλώσεις του πρώτου και με τα γραπτά του δεύτερου, δημιουργείται  κάλλιστα η εντύπωση ότι παροτρύνουν κάποιους να βιοπραγήσουν ενάντια στο μέλος της παράταξης «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ» Στάθη Κελεσίδη. Ο Στάθης Κελεσίδης, εδώ και καιρό έχει ήδη δεχθεί φραστικές απειλές, κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου από διάφορους φουκαράδες που έχουν  σχέσεις με το δήμο και τη διοίκησή του.  
Με αυτή την ανοιχτή επιστολή θέλουμε να γνωστοποιήσουμε ότι εάν συμβεί το παραμικρό σε βάρος του Στάθη Κελεσίδη, τότε θα θεωρήσουμε ως ηθικούς αυτουργούς τους δύο προαναφερόμενους και θα εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα, για να τους κόψουμε τα χέρια.
Το σπουδαιότερο όμως και για το οποίο θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή των δημοτών του δήμου μας, είναι το γεγονός ότι, η νέα διοίκηση του Δ. Σαραμάντου, ο οποίος είναι  υπόδικος με βαριές ποινές φυλάκισης, μπροστά στα αδιέξοδα και την ανεπάρκειά της καταφεύγει όλο και πιο έντονα στη χρήση εκφοβιστικών μεθόδων ενάντια στις φωνές που την αντιπολιτεύονται. Σήμερα με δημοσίευμα του «ΧΡΟΝΟΥ» ζητείται να πεταχτούν «κλοτσηδόν»!!! από το δημοτικό συμβούλιο ο Στάθης Κελεσίδης και ο Ν.Μπάτος. Εάν τους περάσει, πράγμα αδύνατον βέβαια, γιατί είναι βαθιά νυχτωμένοι,  αύριο θα ζητήσουν σίγουρα να πετάξουν έξω και όποιον  άλλον θα διαφωνεί και θα ασκεί κριτική.
Εάν δεν το ξέρουν ας το μάθουν, για όσο  θα είναι ακόμη στην εξουσία, ότι στις δημοκρατίες εκτός από τη διοίκηση υπάρχει και η αντιπολίτευση. Εάν από την έλλειψη γενικότερης παιδείας, σε συνδυασμό με την ανυπαρξία σπουδών, καθώς και σε συνδυασμό με τις περιθωριακές πολιτικές τους αντιλήψεις,  ωθούνται  στην υιοθέτηση τέτοιων φασιστικών πρακτικών, τότε να είναι σίγουροι για ένα πράμα. Ότι οι  δημότες του Ωραιοκάστρου πολύ απλά δεν θα  ανεχτούν και δεν θα επιτρέψουν, να έχουν πάνω από τα κεφάλια τους μια διοίκηση Φρανκενστάιν.
Γιατί ο Σαραμάντος φοβάται τόσο πολύ την αντιπολίτευση;
Αλλά ας πάμε στην ουσία του θέματος. Δεν είναι μόνο θέμα αντιλήψεων, η παραπάνω τακτική. Η ουσία και το ερώτημα είναι, γιατί ο Σαραμάντος φοβάται τόσο πολύ την αντιπολίτευση και προσπαθεί με όλα αυτά τα κωμικοτραγικά καμώματα να την εξουδετερώσει, να τη φιμώσει. Γιατί εκτός από  όλα τα άλλα, τώρα αρχίζει και η «κυνηγητική περίοδος» για τις νέες δημοτικές αρχές. Και επειδή προφανώς θέλει να έχει τα χέρια του ελεύθερα - θα μπορούσε να υποθέσει ο καθένας- εξαπολύει αυτό το κλίμα τρομοκράτησης και εκφοβισμού, ώστε τόσο στο δημοτικό συμβούλιο, όσο και εκτός να κάνει ότι κάνει ανενόχλητος.
Θα του περάσει; ΟΧΙ  
Γιατί για μας και για όλους τους δημότες, πάνω από τις προσωπικές ματαιοδοξίες, πάνω από τα συμφέροντα της κάθε διοίκησης, είναι τα συμφέροντα των δημοτών και του δήμου Ωραιοκάστρου. Και από αντιπολίτευση, δόξα τω Θεώ, ξέρουμε καλά.

Δημοτική κίνηση πολιτών «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ».           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.