Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Η αργία... αργεί, αλλά έρχεται

Η πληροφορία σωστή και κατατσεκαρισμένη. Ναι, είναι αλήθεια! Το πλούσιο πρωινό, με δημητριακά, πολυβιταμίνες, γάλα, καφέ, βούτυρο και μαρμελάδα, τού «έκατσε» του Παναγιώτη Ψωμιάδη στο στομάχι.
Και δεν ήταν το πλούσιο του γεύματος που του έπεσε βαρύ, αλλά η απόφαση του γ.γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης Θύμιου Σώκου να θέσει σε αργία το δήμαρχο Δίου-Ολύμπου Γιώργο Παπαθανασίου για απιστία.
Ο κ. Παπαθανασίου κατηγορείται επειδή ως τέως δήμαρχος Λιτοχώρου και τέως πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρισης Αμμοχάλικου πωλούσε σε διαφορετικές τιμές, ανάλογα με την εταιρεία, αδρανή υλικά, με αποτέλεσμα την απώλεια για το Δημόσιο εσόδων ύψους 73.000-150.000 ευρώ.
Το «θα έρθει και η ώρα σου» που ακούγεται στα διάφορα οράματα που απέκτησε τελευταία δεν είναι του θεού, είναι του «διαβόλου» (λέγε με και νομιμότητα αλλιώς).
Κι εσύ, βρε Πανίκα μου! Αφού έκανες το καλό (λέγε με και καρκινοπαθή κομματάρχη), γιατί δεν το ρίχνεις στο... γαλάζιο γιαλό;

AFTODIOIKISI.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.