Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Ωραιόκαστρο:Εθελούσιο άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών Δημάρχου και Δημοτικών Συμβούλων


Ωραιόκαστρο, 12.4. 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής Ωραιοκάστρου για εθελούσιο άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών Δημάρχου και Δημοτικών Συμβούλων
          Για μια ακόμη φορά η διοίκηση του νέου ενιαίου Δήμου Ωραιοκάστρου αποδεικνύει στην πράξη την πίστη της στη διαφάνεια και τη χρηστή διαχείριση, για μια ακόμη φορά άλλες αυτοδιοικητικές δυνάμεις του τόπου μας, δείχνουν με τη στάση τους ότι περιορίζονται σε  «λόγια του αέρα». 
          Η διοίκησή μας, απαντώντας  έμπρακτα στις έωλες καταγγελίες που, κατά σύστημα πλέον, εκτοξεύουν  οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης εναντίον μας, ανέλαβε την πρωτοβουλία να ζητήσει από τις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όλων των νυν μελών του Δημοτικού  Συμβουλίου Ωραιοκάστρου που το επιθυμούν, όπως και των συγγενών τους σε πρώτο βαθμό. Επιπλέον, τον ουσιαστικό έλεγχο του «πόθεν έσχες».
          Έτσι,  να μπορεί να  διαπιστώσει ο κάθε συμπολίτης μας, με αδιάσειστα στοιχεία, ποιοι έχουν βγει φτωχότεροι και ποιοι πλουσιότεροι από την ενασχόλησή τους με την Αυτοδιοίκηση. Το σχετικό αίτημα (που επισυνάπτεται και κατατέθηκε ήδη αρμοδίως από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Κυριάκο Δούμπαλα) υπέγραψαν,  με πρώτο το Δήμαρχο Ωραιοκάστρου Δημήτρη Σαραμάντο, όλοι οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας και οι δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας κ.κ. Αταμιάν, Αλίρη και Καραστερίου.
          Δυστυχώς, από το έγγραφο που κατατέθηκε στις Εισαγγελικές Αρχές απουσίαζαν οι υπογραφές των πρώην Δήμαρχων Ωραιοκάστρου Νίκου Μπάτου και Μυγδονίας Αστέριου Γαβότση, όπως και ένας μεγάλος αριθμός συμβούλων της αντιπολίτευσης.
          Η διοίκησή μας δεν θα κουραστεί να καλεί καθημερινά  όλους όσοι δεν υπέγραψαν να το πράξουν και να θέσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία στο φως, ώστε να ενημερωθούν οι συμπολίτες μας.
          Καλεί επίσης τους δημότες και κατοίκους του Ωραιοκάστρου, να βγάλουν τα συμπεράσματά τους, για τη στάση του κάθε ενός από εμάς.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.