Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΥΦΑΝΤΙΔΟΥ-Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο ORAIOKASTRONEWS

Συντέντευξη εφ΄΄ολης της ύλης έδωσε η πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ωραιοκάστρου κ.Κατερίνα Υφαντίδου στο blog oraiokastronews.Στην ερώτηση (διαβάστε ένα απόσπασμα παρακάτω)για τα αίτια της ήττας του κ.Μπάτου μεταξύ άλλων αναφέρει οτι αρνητικό ρόλο έπαιξε  η μεροληπτική και επιθετική τακτική που είχαν έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.(Για τα λάθη και  παραλήψεις τα 16 χρόνια διοίκησης ουδείς λόγος)
#
2. Πού αποδίδετε την ήττα της παράταξης σας

Η ήττα οφείλεται σε πολλές παραμέτρους. Η πρώτη είναι οτι εμείς και οι συμπολίτες μας δεν γνωρίζαμε ούτε απο εκλογές 2ης Κυριακής, ούτε απο συννενωμένους δήμους. Η δεύτερη είναι οτι μετά από τόσα χρόνια διοίκησης και καθημερινής επικοινωνίας με τους πολίτες ο κόσμος μας ένιωθε οικείους και ικανούς να πετυχαίνουμε και δεν κινητοποιήθηκε. Δυστυχώς σε αυτές τις εκλογές επικράτησε το τάξιμο σε βαθμό που προσβάλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Σε αυτή την προεκλογική περίοδο οι υποσχέσεις ήταν ακατάσχετες, αλλά το τάξιμο δεν βλάπτει, το δώσιμο είναι δύσκολο. Η διαδικασία και τα αποτελέσματα του 2ου γύρου αποδεικνύουν το πολιτικό παιχνίδι που εξελίχθηκε το οποίο κάθε άλλο παρά έντιμο ήταν. Για παράδειγμα στη Λητή όπου η παράταξη Μπάτου θα είχε 4 Δημοτικούς συμβούλους και η παράταξη Σαραμάντου δεν έχει κανέναν, το ποσοστό του 1ου γύρου ήταν για την παράταξη Σαραμάντου 11% και του 2ου γύρου 53%. Εκλέχθηκαν
Τοπικοί σύμβουλοι με 20 ή 30 ψήφους. Ακόμη αρνητικό ρόλο έπαιξε η μεροληπτική και επιθετική τακτική που είχαν έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.
#
Περισσότερα στο oraiokastronews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.