Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Στο Δήμο Ωραιοκάστρου έχει οριστεί ιατρός για την εξυπηρέτηση των εργαζομένων στις επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

Σας ενημερώνουμε, ότι στο Δήμο Ωραιοκάστρου έχει οριστεί ιατρός για την εξυπηρέτηση των εργαζομένων στις επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, που εδρεύουν στην περιοχή του Δήμου Ωραιοκάστρου, ως προς την έκδοση ή ανανέωση των βιβλιαρίων υγείας τους.
Οι επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος που εδρεύουν στην περιοχή του Δήμου Ωραιοκάστρου και οι εργαζόμενοι σε αυτές μπορούν να επισκέπτονται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση το ιατρείο του κ. Τσιάντα Γεωργίου του Νικολάου στην οδό Λ. Δημοκρατίας 26, Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης κάθε Τρίτη και Πέμπτη, ώρες 17.00-18.00

Οι ενδιαφερόμενοι έρχονται αυτοπροσώπως  στο γιατρό, προσκομίζοντας:

  1. Τις εξετάσεις (πρόσφατες από δημόσιο φορέα)
  2. Ταυτότητα ή Διαβατήριο
  3. 1 φωτογραφία ( για το βιβλιάριο)
  4. Ατομικό βιβλιάριο υγείας από βιβλιοπωλείο ή το προηγούμενο για ανανέωση
  5. Βεβαίωση εργοδότη, ή άλλο στοιχείο από το οποίο θα αποδεικνύεται ότι ο τόπος εργασίας είναι στα γεωγραφικά όρια του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Μετά των έλεγχο των παραπάνω οι ενδιαφερόμενοι θα πηγαίνουν στην έδρα της Δ/νσης Περιβαλλοντικής Υγιεινής & Υγειονομικού Ελέγχου της Π.Ε. Θεσσαλονίκης, στην οδό Μοναστηρίου 15, στο γραφείο 6 στον 1ο όροφο, όλες τις  εργάσιμες μέρες πλην Παρασκευής και ώρες από 09.00 έως 11.00 π.μ., για την έκδοση ή την θεώρηση του βιβλιαρίου τους.

Οι εξετάσεις που απαιτούνται είναι οι εξής:
  1. Α/Α ΘΩΡΑΚΑ με φωτογραφία
  2. ΑΝΤΙ – ΗΑV IgM
  3. ΠΑΡΑΣΙΤΟΛΟΓΙΚΗ ΚΟΠΡΑΝΩΝ (για εργαζομένους στην παραγωγή, παρασκευή και διάθεση τροφίμων και ποτών)
  4. Φυματινοαντίδραση MANTOUX (για εργαζομένους σε παιδικούς σταθμούς)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.