Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Δημοτικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου:Φουρτουνιασμένη Θάλασσα



Στο ίδιο μοτίβο με την προηγούμενη  η χθεσινό-βραδινό-σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ωραιοκάστρου με συνεχείς αντεγκλήσεις σε προσωπικό επίπεδο που κράτησε μέχρι τις… πρωινές ώρες.

Μεταξύ των θεμάτων  ήταν και ανάδειξη Συμπαραστάτη του πολίτη και της επιχείρησης,ένας νέος θεσμός του «Καλλικράτη». (Τι χρειάζεται άραγε όταν σε εποχές κρίσης θα είναι αμειβόμενος με 2000 ευρώ περίπου και όταν ο πολίτης δεν πρόκειται να απευθύνεται στον «συμπαραστάτη» για τυχόν πρόβλημά του αλλά στον δημοτικό σύμβουλο που ψήφισε και βέβαια στον ίδιο τον Δήμαρχο???)
Το αποτέλεσμα της πρώτης ψηφοφορίας ήταν άκαρπο (και μακάρι να μην ψηφιστεί ποτέ) δεδομένου ότι κανείς από τους υποψήφιους δεν συγκέντρωσε τα 2/3 του συνόλου των δημοτικών συμβούλων όπως προβλέπει ο «Καλλικρατικός» νόμος.

Στα υπόλοιπα θέματα  της ημερήσιας διάταξης  ψηφίστηκε η πρόσληψη  20 οδηγών και 44 συνοδών απορριμματοφόρων, παρά την πρόταση της αντιπολίτευσης για αναβολή του θέματος, προκειμένου να επιδοθούν σε αυτή αναλυτικές καταστάσεις με το απασχολούμενο προσωπικό όπως με αίτησή της  το έχει ζητήσει,καθώς και η κατάργηση του τέλους διέλευσης πεζοδρομίου από τα αυτοκίνητα  σε ιδιόκτητο χώρο στο Ωραιόκαστρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.