Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Ευχαριστήριο Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Ο νέος Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου, με την παρούσα επιστολή θα ήθελε να ευχαριστήσει προσωπικά τον κ. Ποσειδώνος για την παρουσία του στην πρώτη συνάντηση επαγγελματιών και καταστηματαρχών του Δήμου Ωραιοκάστρου, με σκοπό την ίδρυση του νέου Εμπορικού Συλλόγου πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 20/02/2011 στην Δημοτική αίθουσα ¨Παύλος Μελάς¨ στο Παλαιόκαστρο.
Ευχαριστούμε για την πλήρη ενημέρωση όσον αφορά την βοήθεια και την στήριξη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, Προέδρου και του ίδιου προσωπικά, σε ότι χρειαστεί ο νέος Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου.
Ευχαριστούμε για τις προτάσεις που ανέπτυξε στον λόγο του οι οποίες ήταν πραγματικά καταλυτικές και ενδιαφέρουσες, όπως επίσης και τις απαντήσεις που έδωσε στις απορίες και τις ερωτήσεις των παραβρισκόμενων επαγγελματιών.

Με εκτίμηση
Τα μέλη της προσωρινής 6μελούς διοικούσης επιτροπής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.