Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Ατύχημα με ...άλογο στη Γέφυρα


Τροχαίο ατύχημα με θύμα ένα αδέσποτο...άλογο σημειώθηκε στις 9 περίπου σήμερα το βράδυ στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Εδέσσης στο ύψος του χωριού Γέφυρα. Συγκεκριμένα, όχημα που κινούνταν με κατεύθυνση προς τα Γιαννιτσά συγκρούστηκε με άλογο το οποίο κινούνταν κόντρα πάνω στην εθνική οδό.
Από τη σύγκρουση έπεσε νεκρό το άλογο αλλά ευτυχώς η 3μελή οικογένεια από τα Γιαννιτσά που ήταν στο αυτοκίνητο, εκτός από το ισχυρό σοκ, δεν έπαθε τίποτα σε αντίθεση με το αυτοκίνητο μάρκας OPEL που έχει σημαντικές ζημιές.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της τροχαίας Χαλκηδόνας που έφθασε με δύο περιπολικά στο σημείο του ατυχήματος σε λιγότερο από 10 λεπτά, όπως δήλωσε ο οδηγός του οχήματος. Λίγο αργότερα έφθασε και όχημα της πυροσβεστικής για να καθαρίσει τον δρόμο.
 
 
Πηγή: http://stoshaker.blogspot.com/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.