Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Διαλύθηκε η ομίχλη κράτησε τη νίκη ο Πανσερραϊκός

Σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη σε δύο δόσεις (διακόπηκε το Σάββατο στο 55’ λόγω ομίχλης), ο Πανσερραϊκός σήμερα κέρδισε (1-0) στις Σέρρες τον Άρη επιστρέφοντας στις νίκες. Το γκολ που έκρινε τον αγώνα πέτυχε στο 40ο λεπτό ο Σουμπίνιο, που είχε και δοκάρι στο 64ο.
Στο πρώτο ημίχρονο που παίχτηκε το Σάββατο το ματς ήταν κακό και οι δύο αντίπαλοι έδιναν μάχες στη μεσαία γραμμή. Ο Άρης καλύτερα οργανωμένος έφθασε πρώτος κοντά στο γκολ με τον Τσέζαρεκ στο 34’, όμως ο Πανσερραϊκός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 40’ με τον Σουμπίνιο. Το ματς διεκόπη στο 55’ λόγω ομίχλης και ξανάρχισε την Κυριακή από το ίδιο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να κρατήσουν τη νίκη και αγωνίστηκαν με σφιχτή αμυντική τακτική. Ωστόσο πλησίασαν σε δεύτερο γκολ στο 64’ με τον Σουμπίνιο, που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Ο Άρης ήταν εγκλωβισμένος, δεν κατάφερε να βρει λύσεις ώστε να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων, οι οποίοι είχαν κλείσει τους διαδρόμους και κατάφεραν να κρατήσουν τη νίκη.
Πηγή: http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=228444

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.