Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Ψωμιάδης: «Μέτωπο λάσπης» η τακτική Μπόλαρη

Ο κ. Ψωμιάδης χαρακτήρισε τον κ. Μπόλαρη κομματάρχη του ’50, που επιχειρεί να παραπλανήσει τους πολίτες
Ανεβαίνουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης στην αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας μεταξύ των δυο μονομάχων για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Παν. Ψωμιάδη και Μ. Μπόλαρη.

Για μέτωπο λάσπης έκανε λόγο ο γαλάζιος υποψήφιος, απαντώντας στις επιθέσεις Μπόλαρη, ο οποίος χαρακτήρισε τον κ. Ψωμιάδη ως μια πολιτική φιγούρα του παρελθόντος, από αυτές που οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή.

«Ο κ. Μπόλαρης και το «Μέτωπο Λάσπης» που εκπροσωπεί είναι φανερό ότι έχουν χάσει την ψυχραιμία τους. Ο κιτρινισμός δεν είναι πρόοδος. Εμείς ενώνουμε και δεν διχάζουμε» απάντησε χαρακτηριστικά ο κ. Ψωμιάδης, σημειώνοντας ότι την Κυριακή οι ψηφοφόροι θα κρίνουν με μεγαλύτερη ψυχραιμία.

Ο κ. Ψωμιάδης χαρακτήρισε τον κ. Μπόλαρης «ως κομματάρχης του ’50, που επιχειρεί να παραπλανήσει τους πολίτες και να υφαρπάξει την ψήφο του με ασύστολα ψεύδη» αναφερόμενος στην δέσμευση του πράσινου υποψήφιου για τις 50.000 θέσεις εργασίας. «Εμείς εμπόριο ελπίδας δεν κάναμε ούτε θα κάνουμε ποτέ. Είμαστε κοντά στους πολίτες και το αποδεικνύουμε στην πράξη» απάντησε ο κ. Ψωμιάδης.

Τέλος επανέλαβε ότι το θέμα Τσαμασλή έχει απαντηθεί από την πρώτη στιγμή, υπογραμμίζοντας ότι όλα τα έργα της Νομαρχίας ελέγχονται από νομαρχιακή επιτροπή, από το νομαρχιακό συμβούλιο, από την Περιφέρεια, από τα Εντελλόμενα από το Ελεγκτικό Συνέδριο.
Πηγή: http://www.voria.gr/details.php?id=32414

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.