Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Επιδοτήσεις από το ΕΠΑΝ ΙΙ


Πρόγραμμα επιδότησης επιχειρήσεων του ΕΠΑΝ ΙΙ ,« ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ».

Επιχειρηματίες, νέοι και νέες, πάρτε τώρα μία βαθιά ανάσα με το πρόγραμμα επιδότησης επιχειρήσεων του ΕΠΑΝ ΙΙ «ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ», που προκήρυξε η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας, και αξιοποιήστε την ευκαιρία που σας δίνεται να εκσυγχρονίσετε, να επεκτείνετε, αλλά και να ιδρύσετε τη δική σας μεταποιητική επιχείρηση.
Πρόκειται για μεγαλύτερο πρόγραμμα ενίσχυσης της μεταποίησης από το ΕΠΑΝ ΙΙ, συνολικής δημόσιας δαπάνης 200 εκ. ευρώ ,που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Για τις Περιφέρειες της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας :

Το ποσοστό επιδότησης κυμαίνεται :
1) Για την Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας: α) 45% για τις πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις και β) 35% για τις μεσαίες επιχειρήσεις.
2) Για την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας: α) 50% για τις πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις β) 35% για τις μεσαίες επιχειρήσεις.

Δυνατότητα υποβολής προτάσεων για χρηματοδότηση από 30.000 ευρώ έως 800.000 ευρώ ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησης.

Διαθέσιμη δημόσια δαπάνη 60 εκ. ευρώ με δυνατότητα ένταξης μεγάλου αριθμού έργων.

Πηγή: Αγγελιοφόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.